Miljoenenspel, de nieuwe wekelijkse loterij van de Staatsloterij

De Nederlandse Staatsloterij is onlangs met een nieuwe wekelijkse loterij van start gegaan: het Miljoenenspel. Bij deze nieuwe loterij kunnen deelnemers 1 miljoen euro (belastingvrij) winnen. Bij het Miljoenenspel draait het allemaal om de Jackpot. De Jackpot start altijd met 1 miljoen euro in de pot en stijgt elke week dat de Jackpot niet valt. Als hij wel valt, wordt de Jackpot verdeeld onder even zoveel winnaars als er hele miljoenen in de Jackpot zitten. (dus als de Jackpot op 3 miljoen staat winnen 3 deelnemers een miljoen).

miljoenenspel

Meerdere Miljonairs

Op deze manier worden meerdere mensen miljonair in plaats van 1 persoon multimiljonair. De prijs van 1 miljoen is toch een soort magisch bedrag. Veel loterijdeelnemers vinden het prettiger als er meerdere prijzen te verdelen zijn die je in een keer miljonair maken dan dat er 1 superprijs valt. Ook uit de tussenstand van onze poll (zie rechts) blijkt dat veel mensen de voorkeur hebben voor “kleinere” prijzen ten opzichte van geldbedragen van tientallen miljoenen.

Uiteraard zijn er niet alleen geldprijzen van een miljoen te winnen. Elke week worden ook de gegarandeerde Hoofdprijzen van 100.000, 20.000 en 10.000 euro verloot.Loten kosten 5 euro en het is mogelijk je eigen geluksgetal te kiezen. Loten zijn online te koop, maar ook bijvoorbeeld bij Albert Heijn en Bruna. Met uw deelname steunt u géén goede doelen; de opbrengst van de Staatsloterij en de loterijen die hier onder vallen (Dayzers, Miljoenenspel) komt ten goede aan de staatskas. De eerste trekking van het Miljoenenspel vindt plaats op 3 maart. Voor de trekkingsuitslagen kunt u vanaf die dag de website raadplegen.

Online loten kopen voor de andere grote loterijen doet u op deze pagina. Denk je dat deze nieuwe loterij aan zal slaan? Wat vind je van de prijs van een lot in verhouding tot het prijzenpakket?

Comments

  • J. v d Braak says

   Hierbij geef ik aan dat ik niet meer met het miljoenen spel mee wil spelen.
   Per direct graag.
   vriendelijke groet J. v d Braak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *