Chile Clasico Loto

Chili heeft een zeer populaire loterij genaamd de ‘Clasico Loto’. Spelers hebben er zeer veel kans om een mooie prijs te winnen. De trekkingen van deze loterij vinden namelijk plaats op dinsdag, donderdag en zondag om 21.00 uur lokale Chileense tijd. Wie weet woon je zelf in dit prachtige land en heb je zin om mee te doen. In dat geval is het tijd om een ticket te kopen. Je kunt op verschillende manieren meedoen aan de Clasico Loto. Welke mogelijkheden zijn er?

Koop nu een lot voor de Clasico loto >>>

Hoe koop je een ticket voor de Chile Clasico Loto?

Tickets voor de Clasico Loto in Chili zijn zowel in de winkel als online te koop. Je kunt zowel een los ticket kopen als een abonnement nemen. Het voordeel van de laatstgenoemde optie is dat je meteen kunt meedoen aan meerdere trekkingen. Misschien heb je geen zin om aan een abonnement vast te zitten. Toch wil je graag meerdere keren meedoen aan de loterij. In dat geval is het handig om een pakket voor meerdere trekkingen aan te schaffen.

Regels van de loterij Clasico

De regels voor de Chile Clasico Loto zijn vrij simpel. Bij het kopen van de ticket dien je zes nummers uit een rang van 1 tot 41 te kiezen. Dit kun je zowel met de hand doen als digitaal met de zogeheten ‘Quick Pick’ optie. Gebruik bijvoorbeeld je favoriete nummers en ontdek hoeveel geluk ze jou brengen. Daarnaast dien je een zogeheten ‘Wild Card’ nummer te selecteren. Deze bonus wordt getrokken naast de hoofdballen. Wie weet maken de getallen en het bonus nummer jou wel miljonair!

Hoge Jackpot
Een van de redenen om mee te doen aan deze loterij uit Chili is het feit dat de Jackpot altijd begint met 100 miljoen Chileense Peso, wat omgerekend 133914 euro is. Dit bedrag loopt bij elke trekking snel op. Sterker nog, het Jackpot record staat op dit moment op 8000 Chileense Peso, wat omgerekend 12.5 miljoen dollar en 10,1 miljoen euro is! Ben je overtuigd om mee te doen? Koop dan een ticket van de Chile Clasico Loterij en bezoek de website om te resultaten van de trekking te bekijken.