Daily Million loterij

De Daily Million Lottery is een loterij in Ierland die iedere dag tweemaal wordt getrokken. Om mee te spelen, kies je zesmaal een getal van 1 tot 39 en een bonusgetal tussen de 1 tm 12. Als jouw getallen overeenkomen met de getrokken getallen, win je de jackpot van €1 miljoen. Je speelt eenvoudig online mee in deze spannende loterij. Samen met de nationale lotto van Ierland is de Daily Million de populairste loterij van het land.

Koop je lot voor de Daily Million Ireland

De prijs bedraagt 10 euro voor 4 lijnen.

Prijzen in de Ierse Daily Million Lottery

Naast de jackpot van €1 miljoen, zijn er in de twee dagelijkse trekkingen van de Daily Million Lottery nog zes andere geldprijzen te winnen. Als je vijf, vier of drie overeenkomsten hebt, win je een steeds kleinere geldprijs. Er is ook steeds een prijs waarbij het getrokken bonusgetal meetelt (niet de jackpot). Alle prijzen zijn vaste bedragen, die in Ierland belastingvrij worden uitgekeerd.

Ontvang de resultaten van de Daily Million Lottery gratis en snel

Om de resultaten van de Ireland Daily Million Lottery snel en voor niks te ontvangen, kun je je aanmelden voor e-mailnotificaties. Daarnaast kun je de App downloaden op je telefoon of tablet. Met de App en de e-mailnotificaties krijg je de resultaten van meer dan 80 loterijen wereldwijd snel en makkelijk binnen. Je kan ook eerdere trekkingen van al deze loterijen zien, samen met interessante statistieken.