De Nederlandse Raffld loterij

De Raffld loterij geeft deelnemers iedere week opnieuw de kans om geweldige prijzen te winnen. Daarbij gaat het niet, zoals bij andere loterijen, om geldprijzen. Je kunt namelijk ervaringen winnen met je beste vrienden. Denk daarbij aan de meest geweldige trips en bijzondere uitjes. Meedoen aan de Raffld loterij is eigenlijk heel eenvoudig.

Je koopt minstens één lot waarmee je vervolgens met de eerste vier trekkingen mee speelt. Bij ieder lot kun je aangeven welke experience categorie je voorkeur heeft. Daarbij heb je ook nog eens de keuze uit heel veel goede doelen de je kunt steunen. Van het geld dat je voor een lot betaalt, gaat namelijk maar liefst de helft naar het door jou gekozen goede doel. Wil je nog meer kans maken op een geweldige ervaring samen met je vrienden? Nodig ze dan uit om ook mee te spelen in dezelfde categorie. Wanneer één van jullie vervolgens wint, gaan jullie de reis van jullie leven beleven!

Hoe speel je mee?

Meespelen met deze loterij is heel eenvoudig. Allereerst kies je in welke experience categorie je wil meespelen. De vele prijzen die je kunt winnen zijn namelijk verdeeld over diverse categorieen. Daarna kies je een goed doel dat vervolgens maar liefst de helft van het aankoopbedrag van jouw lot(en) krijgt. Daarna maak je de keuze voor het aantal loten. We hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat je meer kans hebt om te winnen wanneer je meer loten aanschaft. Tot slot vul je de benodigde gegevens in, voltooi je de aankoop en speel je automatisch mee! Het leuke is dat je met een enkel lot direct de eerstkomende vier trekkingen mee speelt. Wil je nog meer kans maken om een bijzondere ervaring te winnen met je vrienden? Laat hen dan ook meespelen! Er kunnen binnen je groep in totaal maximaal vier personen meedoen. De trekking is wekelijks. Je kunt iedere vrijdag checken of en wat je gewonnen hebt!

Abonnement

Wil je niet iedere keer een lot kopen en direct automatisch meespelen met deze loterij? Dat is gelukkig ook gewoon mogelijk je kunt namelijk gewoon een abonnement nemen. Daarbij kies je direct of je met één of meerdere loten meespeelt. Wanneer je voor meerdere loten gaat, kun je uiteraard voor ieder lot kiezen in welke categorie je mee speelt en welk goed doel je wil steunen. Als je een abonnement afsluit, loopt dit automatisch door totdat je het zelf opzegt.

Wanneer is de trekking?

Als je meespeelt, wil je natuurlijk ook weten wanneer de trekking precies is. Bij de Raffld Loterij vindt er een wekelijkse trekking plaats. Dat is iedere week op vrijdag om 19:00 uur. Wanneer je loten wil kopen, dien je dat voor vrijdag 18:30 uur te doen. De verkoop van loten blijft dus mogelijk tot een half uur voordat de trekking plaats vindt.

Hoe win je?

Wanneer je een lot koopt, speel je automatisch mee met de eerstkomende vier trekkingen. Bij ieder van deze trekkingen maak je dus kans op een prijs uit de experience categorie die je gekozen hebt en waar je dus in mee speelt. Wanner je samen met je vrienden speelt, win je ook samen de prijs. Win je de prijs en speel je mee zonder vrienden? Dan hoef je echt niet alleen op reis. In dat geval is het namelijk alsnog mogelijk om drie vrienden mee te nemen op de geweldige trip die je hebt gewonnen.

De winkans bij Raffld

Maar wat is dan eigenlijk de winkans van de Raffld loterij? Dat wordt logischerwijs bepaald door de hoeveel loten die je koopt en de hoeveelheid loten die meedoen aan de trekking. Wanneer je samen met je vrienden speelt, maak je vanzelfsprekend nog veel meer kans.

Wat valt er te winnen bij Raffld?

Zoals gezegd kun je met deze loterij geen geldprijzen winnen, maar geweldige ervaringen. Het professionele team van Raffld Loterij is voortdurend op zoek naar nieuwe en epic ervaringen die als prijs kunnen dienen. Er zijn verschillende categorieën beschikbaar zodat er voor iedere deelnemer wel een ultieme ervaring tussen zit, wie je ook bent en wat je voorkeuren ook zijn. Op de website van de loterij kun je overigens direct zien wat de experiences zijn die je bij de eerstvolgende trekking kunt winnen. Daarbij staat ook direct gedetailleerd wat de prijs inhoudt en wat er allemaal is inbegrepen.

Wat als je wint?

Win jij of wint één van je vrienden de loterij? Dan is dat natuurlijk geweldig nieuws. Iedereen uit de groep wordt zo snel mogelijk gebeld om het goede nieuwe te vertellen. Naast het telefoontje krijg je ook via email de bevestiging dat je hebt gewonnen en wat je precies het gewonnen. Vervolgens worden de vervolgstappen besproken en regelt Raffld in samenwerking met jou de experience die je hebt gewonnen. Voor je het weet beleef je de reis van je dromen!

Koop nu een lot >>

Contactgegevens

E-mail ons op het volgende adres: support@raffld.nl

Telefoonnummer: 020-2440696

Postadres: Raffld, Herengracht 124, 1015 BT Amsterdam

Onze klantenservice is open op de volgende dagen:

Maandag – donderdag 09:00-19:00
Vrijdag 09:00-21:00
Zaterdag 10:00-14:00

Zondag: gesloten