EuroMillions UK Millionaire Maker

De EuroMillions & UK Millionaire Maker Loterij kun je beschouwen als de grote broer van de EuroMillions loterij, met dat verschil dat de eerste bij elke trekking een extra trekking bevat met een verlotingsprijs van £1 miljoen pond. De trekkingen zijn twee keer per week, op dinsdag en vrijdag, en hiermee heb je ruimschoots de kans om te winnen!

Koop een lot voor de UK Euromillions

Hoe doe ik mee aan de UK Euromillions millionaire maker?

Meedoen aan deze fantastische loterij is heel simpel, je speelt volledig online mee (bijvoorbeeld bij theLotter). Een lot dat je koopt bevat een negen cijferige, alfanumerieke, code waarmee je meteen automatisch meespeelt in de UK Millionaire Maker verloting (onderdeel van de Britse EuroMillions loterij). De kans op het winnen van de prijs van £1 miljoen pond is afhankelijk van het aantal gekochte formulier rijen in de EuroMillions trekking. Iedere rij krijgt namelijk en verlotingscode toegewezen en dit aantal kan behoorlijk oplopen bij een groeiende jackpot per trekking. De UK Millionaire Maker organiseert iedere laatste vrijdag van de maand de Mega Vrijdagverloting, een speciale trekking met een per maand variërend prijzenpakket.

uk millionaire millions

Koop nu een ticket

WinnaarsUK Millionaire Maker

De eerste Mega Vrijdagverloting werd gehouden op 31 oktober 2014 en leverde 25 winnaars op van de verlotingsprijs van £1 miljoen pond. Als kers op de slagroom ontvingen deze mensen ook nog eens een luxe reis naar privé-eiland!

Welke getallen van het vaakst bij de UK Millionaire Maker

Ieder loterij kent ‘hete’ of ‘koude’ getallen. Getallen die relatief vaak of minder vaak getrokken worden. Welke EuroMillions & UK Millionaire Maker getallen worden het vaakst getrokken? In 2015 waren de ‘hete’ getallen 50, 44, 4, 19, 29 en 38. In 2015 waren de ‘ koudste’ getallen 46, 32, 2, 41, 33 en 48. Er zijn spelers en experts die doelbewust voor deze getallen kiezen aangezien het in hun optiek een kwestie van tijd is voordat deze weer getrokken worden maar uiteraard zijn er ook anderen die deze liever mijden en juist anticiperen op de ‘hete’ getallen. Zij verwachten dat deze in de toekomst net zo vaak zullen vallen als dat in het verleden is gebeurd.

Online meedoen en snel de uitslagen ontvangen?
Zoals we al zeiden, meedoen is een kwestie van jezelf aanmelden bij sites zoals theLotter. Wil je snel de uitslagen ontvangen dan meldt je je op deze sites aan voor het ontvangen van e-mail notificaties. Maar het kan nog makkelijker met de gratis apps die beschikbaar zijn voor iOS (Apple) en Android. Gebruik je zo’n app dan heb je direct toegang tot actuele uitslagen van en informatie over de EuroMillions & UK Millionaire Maker loterij uitslagen van de tien meest recente trekkingen en ontvang je ook nog informatie van meer dan 80 loterijen over de hele wereld! Bekijk trekkingsschema’s, kies je getallen voor de volgende trekking. Of bekijk na elke trekking de winnende getallen, waar dan ook ter wereld. Begin vandaag nog! Veel succes!

Grootste UK winnaar

Prijsverdeling EuroMillions & UK Millionaire Maker

Categorie Correct Uitbetaling per winnaar
1 Prijs 5+2PB £ 24.605.103,00
2 Prijs 5+PB Geen winnaar
3 Prijs 5 £ 41.196,80
4 Prijs 4+2PB £ 3.531,10
5 Prijs 4+PB £ 207,10
6 Prijs 4 £ 75,50
7 Prijs 3+2PB £ 57,00
8 Prijs 3+PB £ 13,60
9 Prijs 3 £ 8,90
10 Prijs 2+2PB £ 16,20
11 Prijs 2+PB £ 7,00
12 Prijs 2 £ 2,80
13 Prijs 1+2PB £ 8,50