Finse Nationale Lotto Veikkaus

De Finse Lotto is een loterij met elke week een miljoenenprijs. Er worden zeven getallen tussen 1 en 40 gekozen. Met een plus-vermenigvuldiger kunt u alle andere prijzen, behalve de jackpot, vervijfvoudigen. U kunt ook Zaterdag ook met een Joker spelen.

Spel- en trektijden Lotto Veikkaus

De loterij eindigt om 21:45 op zaterdag en de juiste lijn, 7 winnende nummers plus 1 extra nummer en 1 plus nummer, zal worden getrokken in de trekking op MTV3 vanaf 22:10. Uitzonderingen zijn feestdagen, dan kan de loting worden uitgesteld tot zondag.

Het spel voor de nieuwe ronde begint na de loting om 22:30 uur.

Prijs

Eén loterijlijn kost €1,00

loto plus

Loto Plus is een alternatieve manier van spelen, waarmee u alle andere prijzen kunt vervijfvoudigen, behalve de jackpot. Voor deelname aan Plus betaalt u €0,50 extra per lijn, dus één lijn plus kost €1,50. Elke lijn wordt getekend met een plusteken (1-30). Door deel te nemen aan de Loto Plus en het juiste plusgetal op de winnende winlijn te hebben, ontvangt u vijf keer de prijs. Een juist plusgetal wint €5 wanneer er geen andere winst op het spel staat. Dus het juiste plusgetal is een zekere winst. De maximale totale vermenigvuldiger voor alle winsten in een prijscategorie is €1 miljoen. De vermenigvuldiging van de winst geldt niet voor 7 juiste resultaten (jackpot).