Giant Lottos Nederlandse review

Giant Lottos Nederland is een aanbieder van tickets van diverse loterijen in Europa en verder over de hele wereld. Je kunt hier lotto ticktets kopen online voor bijvoorbeeld Amerikaanse, Duitse of Engelse loterijen. Deze wereldwijde loterij aanbiederis als 12 actief in de markt en heeft goede beoordelingen over hun betrouwbare ticketservice, anders houd je natuurlijk geen 12 jaar vol. Giantlottos is geen Nederlandse website en daarom alleen in het Engels of andere wereldtalen te bekijken. Ook de optie om met ideal te betalen is er niet maar er zijn wel betaalopties als creditcard te gebruiken.

Bekijk het aanbod van hun wereld loterijen via onderstaande link.

Al 12 jaar actief in lotto tickets van over de hele wereld

Wat zijn de voordelen van GiantLottos?

Giantlottos is trots op dat ze als een van de oorspronkelijke online loterijagenten de afgelopen 12 jaar premium online loterijdiensten hebben geleverd aan spelers over de hele wereld.

Lotto-experts op aanvraag
Volg de begeleiding van onze Giant Lotto-adviseurs, die u zullen adviseren over de beste methode en welke lotto de beste kansen uitbetaalt. Onze adviseurs hebben de afgelopen 5 jaar 6 geverifieerde jackpotwinnaars gecreëerd, dus praat vandaag nog met een van hen!

Beveiligingsdiensten
Of u nu inlogt vanaf uw laptop, computer, mobiel of tablet, GiantLottos.com biedt u altijd de veiligste manier om uw weddenschappen te plaatsen en uw favoriete loten te betalen!

5 grootste jackpots ter wereld
GiantLottos.com bevat alle grootste jackpots ter wereld van de meest populaire loterijen, waaronder US Powerball, US Mega Millions, UK National Lottery, EuroMillions en Spanish Raffles, waaronder El Gordo en El Nino.

100% uitbetalingen
Met een uitbetalingsrecord van 100% sinds de start, kunt u er zeker van zijn dat uw winst wordt gegarandeerd door GiantLottos.com. Betalingen worden gedaan via internationale bankoverschrijving, Skrill of Neteller.

Meld u vandaag nog aan voor Giant Lottos en betreed de wereld van online loterijen!

Hoe werkt GianLottos?

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd heb ik om mijn loterijtickets te kopen voor een trekking in 2023?

Bij gigantische lotto’s geven we u tot 2 uur voordat de officiële loterij -af -off -tijden om uw loten te kopen, die over het algemeen 4 – 5 uur is voordat de trekkingen zelf plaatsvinden. We doen dit om ervoor te zorgen dat alle gekochte kavels met succes worden verwerkt vóór de trekkingtijd.

Hoeveel verschillende manieren zijn er om te spelen bij Giant Lottos?

Spelen met gigantische lottos betekent niet alleen het kiezen van een breed scala aan internationale loterijen, maar ook om een ​​reeks spelopties te kiezen. Bekijk gewoon de verschillende beschikbare alternatieven en vind degene die het beste bij u en uw portemonnee past:

Eenmaligspelen – Dit is de gamevariant waarmee je waarschijnlijk het meest bekend bent – een een -off -aankoop van veel voor de komende gelijkspel van je gekozen loterij.
Bulk -aankoop – Onze handige bulkaankoopoptie biedt u de optie om tickets te kopen voor 5, 10 of 20 trektochten van tevoren, of om automatisch tickets te kopen voor de komende 3, 6 of 12 maanden. Selecteer gewoon de optie Bulk -aankoop bij het kopen van uw tickets en u zult nooit meer een gelijkspel missen.

Syndicaatspel – Wil je meer loten kopen voor minder? Vervolgens ben je op zoek naar onze syndicaatoptie – een vorm van spelen waarmee je aandelen in tickets kunt kopen als onderdeel van een syndicaat, en op zijn beurt aandeel in alle winst die het syndicaat zou kunnen ontvangen.

Bundel of groepspelen – Tijdens het spelen van de loterij is eenvoudig genoeg, kan het selecteren van de juiste loterij op het juiste moment soms moeilijk zijn. Dat is waar onze bundel -play -optie zal zijn – geeft je de mogelijkheid om een ​​vooraf geselecteerde set top Loterij -games tegelijkertijd te spelen, maximaal 4 weken van tevoren.