Groepsspelen in loterij en winkans vergroten

Wil jij graag je winkans vergroten in een loterij? Speel dan eens mee met groepsspelen of bundels. Met groepsspelen koop je samen met andere, dit kunnen bekenden zijn maar ook onbekende, een grote hoeveelheid loten. Het voordeel is dat je winkans vergroot wordt omdat je veel loten hebt gekocht. Het andere voordeel is dat je de aankoop dus kosten ook deelt over het aantal personen. Een nadeel is dat je de jackpot moet delen door het aantal personen, maar aangezien de hoofdprijs vaak velen miljoenen euro’s is maakt groepsspelen toch nog steeds een interessante optie. Er gingen u al erg veel mensen voor die graag deelnemen aan de loterij groepsspelen.

Hoe werkt groepsspelen bij een loterij?

Klik hier om je loterij uit te kiezen voor groepsspelen.

(je komt nu uit op een overzicht van alle aangesloten loterijen. Klik vervolgens op het tabje groepsspelen of bundels)

Een voorbeeld van groep en bundelspelen voor een Europese loterij. Kies dus voor meerdere rijen en betaal minder.
Een voorbeeld van groep en bundelspelen voor een Europese loterij. Kies dus voor meerdere rijen en betaal minder.

In plaats van 1 rij speel je nu mee met 60 rijen of bijvoorbeeld 150 rijen. Je hebt dus 60x of 150x vaker kans op de hoofdprijs en andere grote geldprijzen. De prijs die je betaald blijft gelijk.

Je hebt per groep een maximaal aantal personen nodig. Er zijn sommige pouls die 45 personen nodig hebben of andere groepen hebben 100 personen nodig. Je koopt dan eigenlijk een aandeel in de groep. De prijzen zijn vaak hetzelfde of soms lager als een gewoon lot. Je bent dus minder geld kwijt voor meer kans op de jackpot.

Wat zijn de nadelen van groepsspelen?

Er zit eigenlijk maar weinig nadelen aan groep spelen in een loterij vandaar is het nu ook enorm populair. De enige nadelen zijn dat je hoofdprijs moet delen en dat je soms niet je eigen getallen kan kiezen. Indien je bijvoorbeeld voor 150 rijen kiest dan worden de getallen voor je gekozen. Ik zie dit overigens niet als nadeel aangezien het ook heel karwij is om 150 rijen samen te stellen.