Icelotto Nederland review

Hou je van meespelen in online loterijen? Dan is de Icelotto voor jou zeker iets om eens verder naar te kijken. Icelotto is een aanbieder van Lotto loten van over de hele wereld. Het bedrijf heeft hiervoor een officiele vergunning. Icelotto Nederland heeft diverse agents in verschillende landen waar de loten dus fysiek gekocht worden. Het is dus geen oplichting! Betrouwbaarheid staat vooraan bij icelotte.

———————————-

Belangrijke update 2017: Op dit moment ontvangen wij slechte verhalen over Icelotto Nederland. De reviews op internet en daarmee de betrouwbaarheid waren al erg slechts. Iets wat wij als geldloterijen nauwlettend in de gaten houden. Inmiddels hebben wij zoveel klachten ontvangen van icelotto dat wij er geen zaken meet doen. Ons advies is om dus geen loten meer te kopen bij icelotto/ iceaffiliates. Zij zijn niet meer betrouwbaar.

Wil je graag toch loten kopen voor internationale loten? Meld je dan aan bij thelotter, zij bieden 100% zekerheid en betrouwbaarheid.

———————————-

icelotto nederland

Voordelen Icelotto Nederland

Wat zijn de voordelen van loten online kopen bij Icelotto Nederland. Wij hebben de grootste voordelen voor je samengesteld in deze review.

Icelotto: gewoon in het Nederlands

Icelotto is een aanbieder van grotere loterijen, maar ondanks dat is de website van Icelotto gewoon in het Nederlands te lezen. Je selecteert gewoon het Nederlandse vlaggetje boven in de menubalk van de website. Je kunt dan op je gemak eens door deze site bladeren en ontdekken wat deze aanbieder allemaal voor je in petto heeft.

Direct uitbetalen

Iedere winst die je haalt wordt direct door Icelotto op je persoonlijke account gestort. Je kan dan kiezen, de winst direct laten uitbetalen of verder spelen met jouw winst. Maar de bottomline is, heb je gewonnen dan is de winst van jou!

Veilig en gemakkelijk betalen via Ideal

Icelotto kent veel betaalmethoden om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Je kan met je creditcard betalen, maar Icelotto kent ook IDEAL of verschillende e-Wallen manieren zoals Skrill. Er zijn bij Icelotto zoveel betaalmethoden dat er ook eentje voor jou bij zit. Ze staan allemaal netjes in een overzicht op de website van Icelotto!

Op en top klantenservice
Allemaal heel leuk hoor ik je denken, maar als er dan een keer iets is, of ik heb een probleem of vraag? Geen zorgen, de klantenservice medewerkers van Icelotto zijn bereikbaar per e-mail of telefoon en je krijgt altijd snel en deskundig een antwoord op je vraag. Problemen die je ervaart worden opgelost, kortom klantenservice zoals we dat gewend zijn!

icelotto review

Loterijen aanbod Icelotto

Bij Icelotto vindt je de grootste loterijen ter wereld met de hoogste jackpotten. De PowerBall en de Mega Millions loterijen kun je bijvoorbeeld via Icelotto spelen. In deze loterijen kunnen de jackpotten wel oplopen tot 656 miljoen dollar! Maar ook voor de beste Europese loterijen kun je bij Icelotto terecht zoals bijvoorbeeld EuroJackpot en EuroMillions. Je hebt een voorkeur voor Nederlandse loterijen? Geen probleem ook die zijn te vinden bij Icelotto. Maak vandaag nog een account aan en ontdek het allemaal zelf!

Aanbod loterij om te spelen bij Ice

 • USA PowerBall
 • USA MegaMillions
 • Italy SuperEnalotto
 • Europe EuroJackpot
 • USA NewYorkLotto
 • EuroMillions
 • Spain LaPrimitiva
 • Spain ElGordo
 • Europe UkLotto
 • Canada Lotto649
 • Australia OzLotto
 • Spain BonoLoto

Een hogere winkans met groepsabonnementen
Je winkans kun je bij Icelotto behoorlijk verhogen met groepsabonnementen. Hoe gaat dat in zijn werk? Je koopt met een grote groep een of meerdere aandelen kopen in een grote hoeveelheid lijnen in een loterij. Je hoeft hiervoor niet al je vrienden te verzamelen, de aanbieder regelt dat verder allemaal voor je. Een deelnemer kan tot 150 aandelen krijgen op niet minder dan 50 lijnen. En daarmee wordt de winkans behoorlijk vergroot! Jackpotten worden 1 op de 4 keer gewonnen met een groepsabonnement. Meespelen kan al vanaf 2 trekkingen, het kost je maar een paar euro en je maakt veel meer kans op een mooie winst!
Inderdaad, maak vandaag nog je account aan op Icelotto en ervaar het allemaal zelf. De hoogste jackpotten, betaalgemak, uitgebreide spelmogelijkheden en heel snel uitbetalen. En last but not least een prima klantservice.

Wie zit er achter deze onbetrouwbare loten verkoop?

Icelotto.com is onderdeel van Lottociti. Zij opereren onder de bedrijfsnaam Y&M Hans Management Limited, locatie is: Register offices at 6 Ioanni Stylianou, 2nd floor, Office/flat 202, 2003, Nicosia, Cyprus, with Operational address at 38 Cherkovna Stre. Floor 1 Office 1 Sofia Bulgaria.

Nogmaals doe geen zaken met Y&M Hans manegement Limitied onderdeel van Lottociti en Lotterymaster.