Jackpot com review

Een online aanbieder van loterij die we eens graag onder de aandacht brengen is de site jackpot.com. Via jackpot.com kun je meedoen aan internationale loterijen waar je normaal gesproken niet eenvoudig toegang toe zou hebben. In ieder geval niet zonder dat je het land van de specifieke loterij zelf zou moeten bezoeken en daar het lot ter plaatse zou moeten kopen. Bij jackpot.com kun je nu meedoen met loterijen over de hele wereld zonder dat je daarvoor je luie stoel hoeft te verlaten.

Open account

jackpot-com-review

Lotto aanbod Jackpot

Op dit moment heeft Jackot.com de volgende loterijen in haar aanbod. Dit aanbod wordt binnenkort uitgebreidt en zal nagenoeg dezelfde loterij bevatten als het aanbod van TheLotter en Icelotto.

Hoe werkt Jackpot.com?


Je zet in op de resultaat van de uiteindelijke trekking in plaats van dat je ter plaatse een lot koopt, verder zijn de winkansen hetzelfde als bij een gewone loterij. Heb je exact dezelfde nummers gekozen als de trekking uiteindelijk laat zien dan heb je wel een heel grote kans op het winnen van de jackpot!

Dus, je kiest je persoonlijke geluksnummers voor de trekking, betaald voor je deelname en heb direct een goeie kans op een van de grootste jackpots ter wereld. Je kunt zelfs direct inzetten op meerdere trekkingen achter elkaar zodat je nooit direct een trekking hoeft te missen.

Kraskaarten
Jackpot.com biedt naast de online loterijen ook verschillende kraskaart spellen aan voor direct spelplezier met meer kans op prijzen die direct jouw leven zullen veranderen!

Gegarandeerd winst
Jackpot.com wordt gecontroleerd door de UK Gambling Commission, die erop toeziet dat alle spelers winsten volledig en direct uitbetaald krijgen. Een hele zekerheid dus.

Jackpot.com betaald winsten altijd zo snel mogelijk uit, maar afhankelijk van het aantal spelers kan dat bij sommige trekkingen iets langer duren. En de winsten zijn exact hetzelfde als wanneer je meedoet met een lokale loterij, geen addertjes onder het gras en geen verrassingen achteraf.

Koop een lotto ticket

Contact met Jackpot.com

Heb je vragen, dan kun je die gewoon stellen aan de medewerkers van jackpot.com of wellicht kun je jouw vraag terugvinden in het ‘veel gestelde vragen’ deel op de website. Of je vult het contactformulier op de website in. En wil je liever iemand direct spreken? Dat kan natuurlijk ook, dan bel je direct met+44 113 2805827, je krijgt dan direct iemand te spreken van afdeling klant ondersteuning.