Loteria Del Nino

Loteria Del Nino is de nieuwsjaarloterij uit Spanje met jaarlijks kans op 700 miljoen. De grootste loterij van Spanje is de El Gordo op kerstavond en in het nieuwjaar op 6 januari is de Loteria del Nino trekking. Hier kan je zomaar 700 miljoen euro te pakken krijgen. Er zijn niet al te veel loten op de markt gebracht, dus het is slim om direct toe te slaan. Er zijn simpelweg 700 redenen om dit te doen.

Koop tickets voor Del Nino van 6 januari 2020

Wat is Loteria del Nino?

De trekking van de Loteria del Nino vindt eens per jaar plaats. Het is een grote loterij die zeer veel populariteit kent in eigen land. Dit komt niet alleen door de grote prijs van 700 miljoen euro, maar ook doordat de kans één op drie is dat je een prijs wint. Op 6 januari 2018 is de volgende trekking. Dit betekent dus ook dat er niet heel veel tijd meer is om loten te kopen. Bedenk daarbij ook dat het aantal loten niet oneindig is. Als je zeker wilt zijn dat je ook een kans op de prijzen maakt is direct handelen dus belangrijk.

Er zijn honderdduizend loten voor de Loteria del Nino. Elk lot heeft zijn eigen getallencombinatie. Van elk lot worden er vijftig gedrukt die vervolgens weer in groepjes van tien worden verdeeld. Dit wordt gedaan om te zorgen dat er meer kans is om deel te nemen aan de loterij. Zo zijn er dus 37.000 kansen om een prijs te pakken in deze loterij. Slechts één van de honderdduizend loten is de echter winnaar van de jackpot. Toch is het wel zo dat door deze methode maar liefst een derde van de spelers een prijs pakt. Het is dus ook goed te begrijpen dat de loten de deur uit vliegen.

Loten voor Loteria del Nino kopen op internet

Bij theLotter kan je gemakkelijk loten voor deze Spaanse loterij kopen. Je kunt precies zijn wat de mogelijkheden zijn door op de speciale pagina te kijken. Zo kan je gemakkelijk een lot kiezen en ook kiezen hoeveel pakketjes van tien je wilt hebben. Je kunt direct je aankoop bevestigen. Zo krijg je ook nog eens een leuke korting wanner je direct vier of meer pakketjes koopt.