Lotto jackpot gevallen in gemeente Breda

Op zaterdag 28 november jl. is de Lotto jackpot gevallen. De winnaar van 2,5 miljoen euro speelde mee met een abonnement en woont volgens de gegevens in Breda. De winnaar wordt uitgenodigd om langs te komen op kantoor om de prijs in ontvangst te kunnen nemen.

Tatiana Pijnenburg is de persoon die de winnaars opwacht op het kantoor van Nederlandse Loterij in Rijswijk. Lotto is onderdeel van Nederlandse Loterij. Zij biedt dan de zogeheten ‘eerste hulp bij geluk’ aan, om te weten wat de winnaar moet doen met het gewonnen geld.

De winnaar van de jackpot had alle zes de getallen goed voorspeld. Dit waren 7, 12, 18, 24, 31 en 36.

Negende jackpot in een jaar tijd

Dit jaar is de Lotto jackpot al negen keer gevallen. De eerste keer viel die op 20 juni in Laarbeek. Daarna viel de jackpot ook op 11 juli in Amsterdam, op 15 augustus in Rotterdam en Ermelo, op 5 september in de gemeente Twenterand en een week later in Gorinchem, op 26 september in Tiel, op 11 oktober in Bovenkarspel en op 20 november opnieuw in Amsterdam.

De jackpot van 2,5 miljoen euro is een bruto geldbedrag. Dit betekent dat de winnaar over het gewonnen geld nog 30,1 procent belasting moet betalen. Lotto heeft de privacy van haar spelers hoog in het vaandel en geeft daarom nooit de identiteit van de winnaars prijs.

Plaats een reactie