Miljoenenjacht

Miljoenenjacht is een spelprogramma op de Nederlandse televisie. Dit wordt altijd op zondag avond uitgezonden op RTL4. Miljoenenjacht is onderdeel van de Postcode Loterij. Het programma is populair en wordt door miljoenen mensen gevolgd, het wordt gepresenteerd door Linda de Mol. Voorheen was het programma te zien bij de TROS op Nederland 2.

Vanaf 3 september 2023 weer van start!

Hoe gaat miljoenenjacht in zijn werk?

De finalist kiest een koffertje uit, tussen de 1 en 25. In dit koffertje zit een bedrag tussen de 0,01 cent en 5 miljoen euro. Vervolgens speelt hij 1 voor 1 alle koffertjes weg tot dat alles op. Tussentijds krijgt de finalist een bod van de bank of hij zijn koffer wil verkopen. Zitten er nog veel hoge bedragen in de koffers dan kan de bank zomaar enkele tonnen betalen. Een spannend spel om te bekijken.

Thuis bingo kaarten

Indien u lid bent van de Postcode loterij kunt ook deelnemen aan Miljoenjacht en kans maken op 5 miljoen euro. Hoe gaat dit in zijn werk? Ga naar miljoenenjacht.nl en download je bingo kaarten. Voor iedere uitzending krijg je een bingokaart. De koffertjes die gekozen worden zijn de bingo nummers. Heeft u uw kaart vol? Dan staat presentator Winston zondagavond bij u live voor de deur met een geldprijs namelijk hetzelfde bedrag als de winnaar in de studio zojuist gewonnen heeft.

Miljoenenjacht gaat weer van start vanaf 19 maart 2017

Op 19 maart start er weer een nieuw seizoen van Miljoenenjacht. Het programma op RTL4  staat Linda de Mol de kandidaten bij in hun zoektocht naar het koffertje met daarin de hoofdprijs van € 5 miljoen euro.