Millionday italiaanse lotto

Wat maakt de MillionDay loterij de moeite waard? Italië is niet alleen het land van de pizza’s, prachtige natuur en indrukwekkende historische bezienswaardigheden. ‘La Dolce Vita’ is ook dol op loterijen! Kort geleden maakten de Italianen kennis met een nieuwe loterij genaamd ‘MillionDay’. Deze dagelijkse loterij is om verschillende redenen zeker de moeite waard!

Koop een lot voor de MillionDay

Regels van Italiaanse MillionDay

Ten eerste zijn de tickets voor MillionDay heel goedkoop, minder dan 5 euro. Daarmee maak je kans op een gegarandeerde Jackpot van maar liefst 1 miljoen euro. Om de loterij regels hoef je het zeker niet te laten. Deze zijn namelijk net zo simpel als bij elke andere loterij. Tijdens het kopen van een ticket moet je vijf nummers uit 1 tot en met 55 kiezen.

Andere populaire loterijen in Italie zijn de Superenalotto en Superstar.

Wanneer win je een miljoen?
Wanneer de nummers op je ticket overeenkomen met die van de trekking win je minstens een miljoen euro. Het maakt niet uit hoeveel mensen er tijdens de trekking net zoveel geluk hebben als jij. Ieder winnend ticket ontvang gegarandeerd 1 miljoen euro.

Andere prijscategorieën
De kans dat je een miljoen euro wint bij MillionDay is natuurlijk niet superhoog. Aan de andere kant heb je helemaal niets als je het niet probeert. Bovendien heeft deze loterij nog een aantal andere prijscategorieën die ook leuke prijzen weggeven. Je wint ook een mooi bedrag met twee, drie, vier of vijf matchende nummers.

Wanneer is de trekking van de MillionDay?

Dagelijkse trekking om 19.00 uur. Zowel Italianen als buitenlandse spelers hebben elke dag kans om te winnen, want de trekkingen van MillionDay vinden dagelijks plaats. Dus zorg ervoor dat je elke dag om 19.00 uur voor de tv zit, en wie weet veranderd deze loterij je leven voorgoed.