Pas op oplichters icelotto lottoyard

Op dit moment krijgen wij hele slechte reviews van Icelotto (onderdeel van Lottoyard en Lotterymaster.com). Wij raden aan om tot naderde orde geen zaken meer te doen met zowel icelotto als lottoyard. Wij lezen op review sites als trustpilot en andere review sites zeer zorgwekkende berichten.

Voorbeelden van reviews Icelotto
Na bijna 3 maanden nog een vergoeding gekregen. Heb geprobeerd tickets voor de PowerBall loterij te kopen, maar na te betalen nooit iets gekregen. Een support ticket staat al 45 dagen open, maar er word niet gereageerd.

oplichters bij Lottoyard
Probeerde 1 ticket te kopen, maar de site liep vast en kreeg een 404 error. na 3x vernieuwen gaf ik het op. Kreeg ik ineens 3 mailtjes met betaling geslaagd en 3x exact hetzelfde kaartje. Niet 3 bonnetjes van 3 loten met hetzelfde nummer. Nee 3x exact hetzelfde bonnetje. Heb 50 euro betaald voor 1 lot van 2 dollar…

Ze reageren nergens op. Telefoon geeft een voicemail en mail wordt beantwoord met “we sturen in 24 uur een antwoord” Dat is nu 3 dagen terug.

Niet op kopen!

Speel bij icelotto alsjeblieft niet
Speel daar alsjeblieft niet, alles is zwendel. Creditcard wordt twee keer in rekening gebracht. Winsten worden verkeerd berekend of helemaal niet betaald. Het is allemaal een grote oplichting.

Over Lottoyard

LottoYard biedt een B2B lottery platform met all-inclusive oplossingen aan zoals ze zelf omschrijven op hun website. Bedrijven kunnen hun eigen unieke loterijverkoopwebsite met gemak gebruiken door gebruik te maken van Lottoyard. Zij geven bedrijven de leiding over de Europese loterijverkoop. LottoYard biedt dus haar klanten een tool aan om zelf een loterij site te runnen zoal bijvoorbeeld lottosend en icelotto.