Review over oplichters Lotterymaster

Kun je LotteryMaster met je geld vertrouwen? Hoe kun je ervoor zorgen dat het geen oplichterij is? Er zijn veel online loterijexploitanten om uit te kiezen, en veel nieuwe worden af ​​en toe toegevoegd. Wij hebben diverse partijen gecontroleerd op eerlijkheid en betrouwbaarheid. Er zijn twee slechte reviews namelijk van Icelotto als Lotterymaster geven wij een zware onvoldoende. De reviews op Trustpilot zijn namelijk erg slecht zowel van icelotto als van LotteryMaster. Wij raden dan ook aan om niet mee te doen met deze oplichters. Het risico dat ze prijs niet uitbetalen is aanwezig. Het is daarom aan te raden niet met icelotto en Lotterymaster in zee te gaan.

Wat is lotterymaster?

LotteryMaster is een goed voorbeeld van een eenvoudige online loterijwebsite, die aankopen verzocht van een ticket zonder speciale of ongewone functies en bonussen. Er zijn gemengde reacties (vooral negatief) op de site. De contactgegevens van het bedrijf LotteryMaster-services zijn ook lastig te achterhalen. Welke garanties geeft lotterymasters bij loterij winst?

Review van een lotterymaster speler

Ik was nu ruim een jaar bij LotteryMaster. Eerst speelde ik alleen dan de tickets die ik kreeg vanwege het feit dat ik een goede klant was met een aantal VIP-programma’s die goed voor me klonken, dus ik was bereid er wat geld aan uit te geven, en ze boden wat geld-teruggarantie .
Vanwege het feit dat het een VIP-programma was, was het niet zichtbaar in mijn webaccount, maar ze vertelden me dat ik in het en van mijn laatste programma goede resultaten behaalde en midden december kon ik mijn winst verwachten. Tot nu toe ontving ik geen geld en kreeg ik zelfs geen antwoord op mijn mails naar mijn persoonlijke klantenondersteuning!
Dus houd je vingers van LotteryMaster! Ik denk dat het een grote fraude is….

LotteryMaster.com Klachten

Na het doorlezen van een aantal site heb ik weinig tot geen klachten gevonden, en voor deze keer denk ik dat ik het geloof. Het is een duidelijk website in typisch agent stijl die het kopen van loten makkelijker maakt. LotteryMaster.com brengt veel kosten in rekening voor deze service. Alle websites die beoordelingen geven, waren het erover eens dat de mensen hierachter echt zijn en zijn zo ver gegaan om ze in slechts één gebied een negatieve beoordeling te geven: hun promoties.

Eindconclusie over LotteryMaster.com

LotteryMaster.com lijkt een echte site te zijn die spelers de mogelijkheid biedt om loterijspellen op de site te spelen, hoewel iedereen wordt aangeraden de opmerkingen van de bezoekers hieronder te lezen omdat we veel klachten hebben.

Voordelen:

  • Site opschonen
  • Gemakkelijk om informatie te vinden
  • Makkelijk te spelen
  • Zeer duidelijke instructies

Nadelen:

  • 10% servicekosten bij winst van USD 1.000.000 en hoger
  • VS-burgers kunnen hier niet spelen

Ons team geeft LotteryMaster.com geen duim omhoog of een duim omlaag omdat we de klachten al een tijdje niet hebben ontvangen, maar nog steeds niet zeker weten hoe we het moeten evalueren.

Algemene beoordeling voor LotteryMaster.com: slecht 2,5 van 0-5. Gebaseerd op 20 beoordelingen.