Speler uit Katwijk wint de TOTO

Afgelopen dinsdag was voor een speler van de TOTO een zeer geslaagde avond. De speler uit Katwijk won een bedrag van maar liefst 15.625 euro, omdat hij of zij de juiste uitslagen wist te voorspellen van de gespeelde wedstrijden.

Op dinsdag speelde tijdens het EK Voetbal Kroatië en Spanje tegen elkaar in de achtste finales. Later op de avond was het de beurt aan Frankrijk en Zwitserland voor dezelfde plek. Beide wedstrijden eindigden in de reguliere speeltijd in een 3-3 gelijkspel. De speler uit Katwijk had beide uitslagen correct voorspeld en won daardoor de hoofdprijs.

Langskomen in Rijswijk

De winnaar speelde mee via de Albert Heijn aan de Zeilmakerstraat in Katwijk. Hier zette hij of zij één euro in op beide voorspellingen. De winnaar wordt nu verzocht langs te komen op het hoofdkantoor van Nederlandse Loterij, waar TOTO onderdeel van is.

Het geldbedrag wordt op het kantoor is Rijswijk uitgekeerd aan de winnaar. Wel moet er nog 30,1 procent kansspelbelasting betaald worden over het geldbedrag. Om de privacy van de winnaars te beschermen geeft Nederlandse Loterij nooit de identiteit van de spelers prijs.

Donaties

Bij TOTO kunnen mensen op een legale manier meedoen met sportweddenschappen. Bij deze weddenschappen voorspel je vooral wat de einduitslag wordt van de wedstrijd. Samen met de zes andere spelen van Nederlandse Loterij geeft TOTO een groot deel van de winst weg aan de Nederlandse sportbond NOC*NSF. In 2020 stond dit bedrag gelijk aan 45,2 miljoen euro.

Plaats een reactie