Thelotter review

Heb je weleens gehoord van theLotter? Nee, dan wordt het tijd dat je eens kennis gaat maken via onze review. Want theLotter is een van de grootste aanbieders van verschillende vooral buitenlandse loterijen. Heb je er weleens van gehoord, maar heb je nog nooit via theLotter gespeeld? Lees in dit artikel of Thelotter betrouwbaar is en wat de ervaringen zijn van deze aanbieder.

Voordelen Lotto verkoper Thelotter

Kort samengevat zijn de volgende voordelen om te spelen bij Thelotter:

  • Telefonisch of per chat direct te bereiken
  • Een prima klantenservice (hoog beoordeeld door spelers)
  • Betaling via o.a. Ideal mogelijk
  • Groot aanbod aan buitenlandse loterijen
  • Regelmatig kortingsacties waaronder gratis lot bij aanschaf lot
  • Geen abonnementen of verplichtingen. Je speelt mee, eenmalig of vaker, alles vrijblijvend
  • Licentie voor de diverse loterijen

Meld je aan bij Thelotter

(niet mogelijk voor personen woonachtig in Nederland)

thelotter review

Wat is theLotter Nederland

Zoals eerder gezegd, bij theLotter heb je de keuze uit alle mogelijke loterijen. En dan bedoel ik ook echt de grote jongens, waarbij de jackpotten flink kunnen oplopen! Daarnaast kun je nog voordeliger meedoen door bundel aankopen en kun je je winkans vergroten door mee te doen via groepsspelen.

Voordeel met bundel aankopen The Lotter

Heel voordelig en dus de moeite waard om hier te noemen zijn de bundel aankopen. In dergelijke bundels kun je groepsspelen en individuele loten combineren tot een voor jou optimaal pakket. Je kunt zo een duidelijke keuzen maken voor balans tussen winkans en de prijshoogte. Op die manier kan je winkans ook toenemen!

Groepsspelen
De zogenaamde groepsspelen geven je kans om met minder inleg meer kans op winst te maken. Dit gaat vrij simpel in zijn werk: je koopt als het ware een aandeel in een grote groep loten. Valt er een prijs op die groep loten, dan krijg jij je aandeel dat je hebt gewonnen! Je kans op winst is door deze constructie veel groter, en dat terwijl het je minder kost!

Andere aanbieders van online tickets zijn jackpot.com, lottosend of icelotto.

Snelle betaler
Win je bij theLotter, hoe groot dat bedrag dan ook is, dan ontvang je daarvan een bericht en staat het geld binnen 24 uur op je persoonlijke account bij theLotter. Grotere prijzen worden over het algemeen binnen 15 dagen op je theLotter account gestort en heb je de jackpot gewonnen dan zul je persoonlijk bij het kantoor van theLotter langs moeten gaan. Zoals dat eigenlijk bij andere loterijen ook zo gaat.

Thelotter.com is een website

De website van theLotter blinkt uit in eenvoud en duidelijkheid. En daarnaast is de website ook nog eens gewoon in het Engels. Geen gedoe met lastige termen en een taal die je niet of nauwelijks beheerst. Je weet snel waar je moet zijn voor je loten en ook op jouw vraag heeft deze website via het deel ‘veel gestelde vragen’ ook wel een antwoord. Een fraaie, moderne website maar met een ouderwets betaalgemak.

Dit is echt een aanbieder met een enorme keuze aan loterijen en dat voor een lotto website!