Vikinglotto uit Letland

Wie weet heb je wel eens van de Latvia De Vikinglotto gehoord. Het is een van de populairste loterijen in Europa. Elke woensdag wachten tientallen Europeanen met smart op de trekking van deze loterij. De Viking lotto is net als de Euromillions of Eurojackpot namelijk een Lotto die in verschillende landen wordt georganiseerd. De Vikinglotto is een van de landen waar deze Lotto officieel georganiseerd wordt.

Regels van Vikinglotto

De regels van de Vikinglotto loterij zijn vrij simpel. Na het kopen van een ticket moet je zes nummers kiezen uit een rang van 1 tot 48 kiezen. Daarnaast dien je ook een Viking bonus nummer uit 1 tot 8 te selecteren. Wanneer al deze nummers matchen met de nummers van de trekking win je de Jackpot. De hoogte van de Jackpot kan verschillen, maar ga er vanuit dat deze rond de 3 miljoen euro ligt. De kans op een iets kleinere prijs is natuurlijk iets hoger. Dit kan ook zeer mooi uitpakken. In totaal heeft de Vikinglotto zeven prijscategorieëen. Je wint een mooie prijs wanneer je tussen de drie en zes hoofdnumbers goed hebt. Het geldbedrag wordt flink hoger wanneer je ook nog het correcte Viking bonus nummer hebt.

Tijd om een ticket te kopen
Heb je zin om mee te doen aan de Vikinglotto? Dan is het tijd om zo snel mogelijk een ticket te kopen in de winkel of online bij Giantlotto of theLotter. Je hebt de keuze uit een ticket voor een trekking, maar ook formulieren die meerdere combinaties van nummers maken is een optie. Met deze laatste mogelijkheid verhoog je jouw winkansen. Wie weet heb je het geluk aan je zijde. Iedere speler die een mooie prijs krijgt een automatische e-mail of SMS.

Korting bij abonnement

Wist je dat je op verschillende manieren kunt besparen op de prijs van je Vikinglotto ticket? Zo is het nemen van een abonnement een goede optie wanneer je graag meerdere keren wilt meedoen. Met een abonnement speel je voortaan mee in elke trekking totdat je besluit om niet meer mee te doen. Dit is niet het enige voordeel. Spelers met een abonnement ontvangen namelijk elke tiende loterij ticket gratis en als klap op de vuurpijl ook nog 25 VIP punten. Voor wie geen zin heeft in het abonnement is een pakket voor meerdere trekkingen een optie. Daarbij speel je bijvoorbeeld 5,10, 25 or 52 keer mee in de loterij trekking. Gemiddeld is dit pakket 25 procent goedkoper dan wanneer je losse tickets koopt. Wie weet brengen je favoriete nummers je tijdens een van de trekkingen geluk.