Wat is Lottoland

Wat is Lottoland? En hoe gaan zij te werk met de verkoop van loten van buitenlandse loterijen.Lottoland is onderdeel van EU Lotto Limited, van Suite A, Ocean Village Promenade, Ocean Village, Gibraltar GX11 1AA, heeft een vergunning van de regering van Gibraltar en is gereguleerd door de Gibraltar gok commissaris, volgens de Gibraltar gok act 2005 (Licenties: RGL 085 & 066), en is onder licentie en gereguleerd door de Gok Commissie van Groot Brittannië voor klanten in Groot-Brittannië (licentie: 000-038991-R-319408-005). EU Lotto Limited heeft een Bookmaker’s Licentie uitgegeven door de Irish National Excise Licence Office (referentienummer 1011284) voor lotto wedactiviteiten in de Republiek Ierland. Deze website wordt beheerd door Lottoland.

Hoe gaat Lottoland te werk?

Lottoland werkt anders als bijvoorbeeld thelotter of icelotto. Lottoland verkoopt namelijk fysiek geen loten. Lottoland geeft weddenschappen van spelers door aan EU Lotto, die optreedt als bookmaker. Bij het plaatsen van een inzet, handelt Lottoland namens de speler. Je sluit dus een weddenschap af.

Personen onder de 18 jaar mogen niet gokken.
Dit is een app / site voor het gokken met echt geld. Gok alstublieft op een verantwoorde manier en wed alleen met wat je je kunt veroorloven. Voor hulp en ondersteuning bij gokverslaving neem je contact op met Gamble Aware op 0808 8020 133 of ga je naar https://www.begambleaware.org/.
Grootste jackpotten aller tijden – Lottoland.com

De Lottoland methoden

We boekten de netto jackpot, de som die een individuele winnaar na belasting ontving, of zou hebben ontvangen. In de Verenigde Staten is de winst van de loterij belastbaar, in tegenstelling tot Duitsland en de meeste andere Europese landen. Voor Amerikaanse loterijen houden we daarom rekening met de belastingen. Zo kunnen we een eerlijke vergelijking krijgen van de werkelijke prijzen. Normaal gesproken worden loterijwinsten in de Verenigde Staten belast tegen een gemiddeld tarief van 25-35 procent. Wij hebben een waarde van 30 procent gebruikt. Opmerking: Het is gebruikelijk voor Amerikaanse loterijen de loterij jackpotten uit te betalen in een soort lijfrente (lijfrente optie) gedurende meerdere jaren (de winst van Mega Millions wordt uitbetaald over een periode van 30 jaar). Record jackpotten gewonnen bij Lottoland zullen worden uitbetaald zonder belastingaftrek.