Wie is Giantlottos Nederland?

GiantLottos exploiteert een aangesloten loterij service waarmee spelers over de hele wereld kunnen deelnemen aan geografisch beperkte loterijtrekkingen waar ze anders zouden worden uitgesloten. Het bedrijf is opgericht in 2007 en heeft dus al enige ervaring op het gebied van loterij service.

Onze beoordeling Giantlottos

Wij hebben Giantlottos onderzocht en beoordeeld. Op internet lezen wij namelijk zowel positieve als negatieve berichten over hun service.

Wij hebben zelf enkele testen uitgevoerd en ook contact opgenomen met de klantenservice. Dit verliep allemaal snel een vlekkeloos. Wij hebben dus eigenlijk alleen maar positieve ervaringen. De enige nadelen die wij hebben ontdekt is dat je niet met ideal kan betalen maar bijvoorbeeld met creditcard. Verder is het aanbod loterijen nog vrij beperkt. Al doen de bekenden loterijen als Powerball en El Gordo wel allemaal mee.

Hoe werkt Giantlottos?

GiantLottos treedt op als “aankoper” en gebruikt agenten over de hele wereld om namens u loten te kopen voor elk lot van uw keuze.

Bekijk onderstaande uitleg via de film

Is giantlottos oplichterij of betrouwbaar in Nederland?

GiantLottos bestaat al vele jaren en is actief (vanaf 2007) in Europa, wat betekent dat het bedrijf onderworpen is aan alle EU-regelgeving met betrekking tot de bescherming en beveiliging van gebruikersgegevens. Er is een groot internationaal gebruikersbestand dat GiantLottos.com vertrouwt, en we denken dat ze dit niet voor niets doen.

Om deze reden, samen met de vele tevreden klanten en het feit dat de site volledig beveiligd is door Trustwave, een internationaal online beveiligingsbureau, kunnen we vol vertrouwen zeggen dat GiantLottos een van de beste is.

welke online loterijen kan ik spelen bij Giant lottos?

Aangezien Giant Lotto een online loterijservice is en geen spelservice, biedt het alleen loterijtrekkingen aan. Dit betekent dat spelers alleen loten op de website kunnen vinden.

Er zijn 12 loterijen op de site – Mega Millions, SuperEna Lotto, USA Powerball, EuroJackpot, EuroMillions, Canada Lotto 649, France Loto, Lotto 6aus49, Irish Lotto, Cash4Life, Mega-Sena.

Vanaf 2023 zijn BonoLoto en Hong Kong toegevoegd

Uitslagen loterijen Giantlottos 2023