Dayzers

*** UPDATE: Per 27 augustus 2012 is Dayzers gestopt. Informatie over andere loterijen vindt u op deze pagina. ***

Bij Dayzers bepaalt u zelf uw lotnummer; u kiest 4 geluksgetallen en zij voegen hier 3 letters aan toe. Deze combinatie vormt uw persoonlijke lotnummer. De loterij Dayzers is relatief klein, heeft een relatief lage hoofdprijs maar biedt wel hoge winstkansen. De winstkans ligt naar eigen zeggen op 50%; op de helft van alle loten valt dus een kleine of grote prijs.

Dayzers is een weekloterij die deel uitmaakt van haar grote zus, de Nederlandse Staatsloterij. De hoofdprijs ligt op een ton; zij adverteren hiermee als dé loterij met de hoogste kans op de hoofdprijs. U kunt uw eigen geluksdatum omzetten in een lotnummer. Is uw trouwdatum bijvoorbeeld 14 september? Dan kunt u 1409 als lotnummer registreren. Op de drie letters die worden toegevoegd heeft u geen invloed.

Goede doelen ondersteunt deze loterij niet; geld dat niet aan prijswinnaars wordt uitgekeerd gaat naast de staatskas ’tot nut van het algemeen’. In zekere zin steunt u dus toch een goed doel, zij het in dit geval de Staat der Nederlanden. Als u liever met loterijen meespeelt die wél concrete goede doelen steunen kunt u rechts alternatieven vinden, zoals bijvoorbeeld de Postcode Loterij. Ook aan dit spel kunt u eenvoudig online deelnemen.

Overzicht Prijzen

Eén keer per week wordt de hoofdprijs van € 100.000 uitgekeerd aan de deelnemer die alle drie de letters en alle vier de cijfers (datum) goed heeft. Daarnaast wordt er wekelijk een geldprijs van € 25.000 en 5 keer een bedrag van € 10.000 uitgekeerd aan lotenhouders met de juiste cijfer- en lettercombinatie.

Daarnaast zijn er elke week kleinere geldprijzen te verdienen:
Als u uw cijfers en de eerste 2 letters goed heeft wint u 450 euro.
Als u uw cijfers en de eerste 1 letter goed heeft wint u 100 euro.
Met slechts 2 goede cijfers maakt u nog kans op prijzen van 3,50, 3 en 2,50 euro.
Mocht u een geldprijs winnen dan wordt uw naam alleen met uw uitdrukkelijke toestemming bekend gemaakt.

Hiernaast zijn er af en toe special acties, waarbij materiële prijzen worden verloot. Zo hebben deelnemers onlangs een iPad en een vakantie naar Kreta kunnen winnen. Met de Verjaardagstrekking kunt u een straatje staatsloten winnen. Meer info over deze fun acties vindt u op de website.

Kosten Loten

Meedoen met Dayzers kost 3,50 euro per lot. Hiermee behoren ze tot de goedkopere loterijen in Nederland. Via hun website kun je automatisch meespelen met een aantal loten naar keuze. U kunt met één lot meedingen naar de geldprijzen, maar er ook voor kiezen om met maximaal 20 loten mee te spelen. Bedenk van tevoren goed of het voor u financieel verantwoord is om met meerdere loten tegelijk te spelen. U bestelt uw loten online, via hun WEBSITE.

Trekking en Uitslag

Per e-mail kut u, als u dit wenst, wekelijks op de hoogte gehouden worden van de trekkingsuitslag. Als u inlogt kunt u automatisch zien of u gewonnen heeft. Op de website kunt u ook zonder in te loggen de laatste trekking en uitslagen bekijken. U kunt tot een jaar terug de wekelijkse prijswinnaars opzoeken.

Opzeggen Dayzers

Als u niet langer meer mee wilt spelen kunt u op verschillende manier opzeggen. U kunt bellen met de helpdesk: 0900-7770777 (€ 0.10 p.m.)
Schriftelijk afmelden kan ook: stuur dan een brief naar de afdeling Klantenservice, adres: Klantenservice Dayzers, Postbus 731, 2700 AS Zoetermeer. E-mailen kan ook, stuur uw mail naar klantenservice@dayzers.nl
Vermeld bij een schriftelijke opzegging altijd uw naam, adres, telefoonnummer, lotnummer(s), uw rekeningnummer en de gewenste datum van beëindiging. U moet rekening houden met een verwerkingsperiode van maximaal dertig dagen.

Contactgegevens

Bezoekadres: Paleisstraat 5, 2514 JA Den Haag.
Postadres: Postbus 731 2700 AS Zoetermeer.
Telefoonnummer: 0900-7770777 (€ 0.10 per minuut)
Op de website kunt u routebeschrijvingen voor zowel de auto als openbaar vervoer vinden.

Hoe kunt u meespelen

Via de website kunt u uw deelname simpel online regelen. U kunt met 1 of meerdere loten tegelijk meespelen, en aangeven vanaf welke week u graag meedoet.Tijdens het kopen van de loten wordt u ook gevraagd een gebruikersnaam en wachtwoord te verzinnen, waarmee u later op uw eigen pagina in kunt loggen. Zo kunt u onder andere zien of u gewonnen heeft of eventueel loten bijbestellen.
Let op: Bedenk van tevoren of u de financiële ruimte hebt om aan een loterij deel te nemen. Hoewel Dayzers een relatief hoge winkans heeft is de kans dat u verliest groter dan dat u wint.

6 gedachten over “Dayzers”

 1. Ik vraag? Gewonnen LOTTO overmaak IBAN NL41 SNSB 0947 3227 60 SNS rekeningnummer
  Telefoonnummer 0104506284
  09-05-1962 Geboorte datum Paramaribo ik ben doof .
  Euro 100.000.00

  Beantwoorden
 2. Ja goed trading jou Verzonden?

  IBAN NL 74 INGB 0693560134

  Wil u € 1.000.000 overmaken op rekeningnummer IBAN NL 74 INGB 0693560134
  t.n.v. G . Ducaneux-jankie te capella a/de yssel
  Nederland

  Beantwoorden

Plaats een reactie