Disclaimer

De informatie op deze website wordt gratis ter beschikking gesteld. Ondanks de zorg en aandacht die wij besteden aan de informatie op deze website kan geldloterijen.nl niet garanderen dat de gegevens volledig, juist en actueel zijn. Aan de informatie op de website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. De site aanvaardt geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade van welke aard dan ook, die voortkomt uit het gebruik van de site of de (on)bereikbaarheid daarvan.

Geldloterijen.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van artikelen, nieuwsberichten en mededelingen op de website. Beweringen en meningen worden toegeschreven aan de auteurs en zijn geen uitspraken van de eigenaar van de website.

Geldloterijen.nl beheert websites die links bevatten naar andere websites. geldloterijen.nl ondersteunt geen producten of diensten van deze websites. De betrouwbaarheid van deze producten, dienstverlening of aanbieders wordt niet gegarandeerd, noch de wijze waarop die sites omgaan met uw persoonsgegevens.

Geldloterijen.nl behoudt zich het recht voor om op elk gewenst moment informatie op deze website toe te voegen, wijzigen of verwijderen.