Lotto 6 aus 49

Bij de Duitse Lotto worden jackpots aangeboden vanaf €1 miljoen. Deze kunnen vervolgens weer uitgroeien tot vele miljoenen, zoals het record van €43 miljoen bewijst! Je kunt nu zelf zes getallen uit een reeks van 1-49 kiezen en een extra ‘Superzahl’ van 0-9. Speel nu zelf ook mee met de Lotto 6 aus 49.

(de kosten bedragen eenmalig € 7,90 voor twee tickets)

duitse lotto.de

De Duitse Lotto werd voor het eerst gelanceerd in 1955 en heeft sindsdien verschillende aanpassingen ondergaan, zowel in de spelmechanica als in de marketingaanpak.

Hoe speel je mee in de Duitse Lotto?

Je kunt meespelen in de Duitse Lotto met zes getallen van 1 tot 49 en een extra getal, het ‘Superzahl’, van 0 tot 9. De zes getallen kun je handmatig kiezen. Iedere woensdag (17:00 GMT) en zaterdag (18.00 uur GMT) worden de trekkingen in de Duitse Lotto gehouden. Hierbij maak je als speler kans op prijzen in maar liefst negen prijzencategorieën. Je kunt je prijzen in de Duitse Lotto ook vergroten met het Supergetal.

lotto duitsland trekkinguitslag

Op het moment dat je officiële loterij loten online koopt kun je op veel manieren geld besparen. Je profiteert als nieuwe klant namelijk van het Buy One Get One FREE aanbod.

Koop een lot

9 gedachten over “Lotto 6 aus 49”

  • Hallo,

   Ik speel al zeker 20 jaar met tussenpozen mee met de Duitse Lotto en nog veel meer andere loterijen in Italie, Spanje etc. via internet bij ELS in Duitsland.

   Ik kan je zeggen dat ze tot nu toe, zeer betrouwbaar zijn getuige het feit dat ik enige jaren niet meer mee speelde maar toen ik na ongeveer 7 jaar weer ging kijken of mijn account nog wel bestond, toen zag ik tot mijn stomme verbazing dat er maar liefst 298,00 euro tegoed stond op mijn rekening!!!! Ik wist hier helemaal niets van af! Ik had mijn account iet meer bezocht omdat ik niet meer mee speelde maar ik wist toen niet dat ik een prijs gewonnen had.

   Ik was stom verbaasd dat het geld na al die jaren er nog op stond! Het geld kwam me trouwens heel goed uit! ha-ha!

   Een tip die ik u mee wil geven, zet in uw persoonlijke gegevens, mocht u zich aanmelden, dat u het geld, indien u mocht winnen, op uw bankrekening gestort wil hebben, dan komt u niet voor dezelfde verrassing te staan als ik destijds.

   Ik wens u heel veel succes!

   Mieke

   Beantwoorden
 1. Hallo,

  Ik heb vandaag een deelname betaald, die niet volledig was ingevuld. Van de zes rijtjes heb ik er volgens mij maar 3 ingevuld, dat betekent 3 x 2,50 = 7,50 euro. Ik heb 15 euro betaald, kan ik alsnog de rijtjes invullen of hoe gaat dit??

  Beantwoorden
 2. Goedenmorgen ik vraag? Overboeking IBAN NL 24 ABNA 0245742577 of NL58INGB 0665084617

  NL 50 INGB 0677348665

  Regio Bank
  Contact/ geldmaat
  IBAN NL 92RBRB0706612337

  MILLION SPOEDIG OVERBOEKING

  IK BEN DOOF EN HENK SLECHT HOOR ROLLATOR PENSIOEN OKE

  Beantwoorden

Plaats een reactie