Engelse Lotto

Wil je graag deelnemen aan de UK Lotto? Dan hoef je niet de Noordzee over te steken om loten te kopen. Je kunt deze in 2023 online aanschaffen. Een agent zorgt ervoor dat je de officiële ticket van de English/UK lotto in je mail ontvangt. De UK Lotto ofwel Engelse Lotto is de officiële nationale Lotto loterij van Engeland. De trekkingen zijn iedere woensdag en zaterdag. Het hoogste prijzengeld voor de UK lotto is £66 miljoen.

Prijs bedraagt € 14,85 voor 3 loten

uk lotto Engeland

Wat is het prijzengeld van de Engelse Lotto?

Elke trekking maak je kans op één prijs van £1 miljoen en twintig prijzen van £20.000. Als de jackpot niet valt stijgt deze elke trekking weer. Het hoogste prijzengeld wat ooit is uitgekeerd is £66 miljoen Ponden op 9 januari 2016 door twee winnaars. Meet informatie op ukloterij.com

Hoe speelt u mee met de UK Lotto?

  1. Klik op deze link om een lot te kopen (eenmalig mogelijk). Betaling via ideal of creditcard.
  2. Kies 6 getallen tussen de 1 en 59
  3. Speel mee met 3 rijen voor totaalprijs van € 14,95
  4. Klik op speel en betaal
  5. Je ontvang in de mailbox je Engelse lot

Het kost £ 2 (in UK) om de lotto te spelen en trekkingen worden elke woensdag en zaterdag getrokken.
Om Lotto op de Site of App te spelen, moet u een interactief Lotto-ticket invullen door de verstrekte instructies te volgen.

“Week”, wanneer vermeld in de sectie Weeknummer, begint met de eerst beschikbare woensdag of zaterdag Lotto-trekking waaraan uw Lotto-weddenschap deelneemt en gaat vooraf aan (en sluit uit) de Lotto-trekking op dezelfde dag van de volgende kalenderweek Finish.
Als u een Lotto-ticket hebt gekocht met uw account en uw selectie wordt niet weergegeven in het gedeelte ‘Mijn account’ van de site of app, dan is die selectie niet opgenomen in de Lotto-trekking.