Superstar Superenalotto

Speel de SuperEnalotto SuperStar online! Hoe je SuperEnalotto SuperStar Loterij Online kunt spelen lees je op geldloterijen.
Speel de SuperStar loterij van Italië online met uw selectie van zes hoofdnummers van een gokbereik van 1-90 en een extra getal dat de SuperStar wordt genoemd, ook uit een schatting van 1-90. Koop officiële loten online bij theLotter en bekijk een gescande kopie in uw account vóór de trekking met onze ‘See Your Ticket Service’. Let op: u kunt het SuperStar-nummer slechts eenmaal selecteren – hetzelfde nummer zal worden gebruikt op alle regels van uw aankoop.

Koop nu een ticket

SuperEnalotto

SuperEnalotto SuperStar-trekkingen vinden plaats op dinsdag-, donderdag- en zaterdagavond om 19:00 uur. theLotter biedt u de keuze om reguliere, eenmalige boekingen te kopen of u kunt uw potentiële winsten een systematische vorm geven. Voer uw nummers handmatig in of vertrouw op uw opgeslagen geluksnummers van uw account.

Geniet van een besparing van maximaal 25% met een 5, 10, 25 of 52-draw SuperEnalotto SuperStar multi-draw-pakket, of speel met een abonnement voor elke 10e gratis ticket voor alle online lotto-aankopen!

SuperStar-nummer – Hoe ‘Super’ is het precies?

Het SuperStar-nummer doet zijn naam echt eer aan door acht prijsdivisies toe te voegen aan de originele zes van SuperEnalotto.
De eerste prijs is een aanvulling van € 2 miljoen op een gewone SuperEnalotto-jackpot met SuperStar en de SuperStar, en de derde prijs is een boost van € 1 miljoen voor de 5+ Jolly tweede prijs van SuperEnalotto. Door de SuperStar te koppelen aan een winnend SuperEnalotto-ticket, kunnen ook andere SuperEnalotto-secundaire prijzen tussen de 25 en 100 keer oprukken, en de SuperStar heeft zijn eigen unieke prijzen voor 2+PB, 1+PB en 0+PB, waardoor er in totaal 14 prijsdivisies zijn!

Bespaar op SuperEnalotto SuperStar Lottery Online

Speel SuperEnalotto SuperStar online bij theLotter en geniet van een reeks loterijkortingen! Ontvang besparingen die geschikt zijn voor een SuperStar door een 5, 10, 25 of 52 draw multi-draw te selecteren voor maximaal 25% korting, of koop een SuperEnalotto SuperStar-abonnement en ontvang elk 10e ticket gratis. theLotter VIP-leden ontvangen extra kortingen van maximaal 20% op alle lotto-aankopen.

Hoe kun je de SuperEnalotto SuperStar Loterij Jackpot winnen?
Jouw gekozen nummers moeten overeenkomen met de zes hoofdgetallen in de reguliere SuperEnalotto-trekking en het extra SuperStar-nummer. Je wint dan niet alleen de SuperEnalotto-jackpot, maar ook de extra SuperStar-prijs van € 2 miljoen! Omdat er geen SuperEnalotto jackpot cap is, is er geen limiet hoe hoog je SuperEnalotto SuperStar-prijs kan zijn!

Eerdere SuperEnalotto SuperStar Lottery Winnaars van theLotter
A. K. uit Letland won € 578.080 in SuperEnalotto SuperStar in Italië met een 8-cijferige systematische vorm die 74 van de 84 winnende lijnen opleverde. Zijn kaart was online gekocht bij theLotter. De grootste individuele prijs van A.K. was de 5+1 SuperStar vierde plek prijs, met een waarde van € 479.123, en meerdere match-5, match-4 en match-3 prijzen voegden een kleine € 100.000 toe aan de winst die hij had gemaakt in februari 2013!

SuperEnalotto SuperStar-loterijprijzen claimen bij theLotter
Win een van de 14 prijzencategorieën van de SuperEnalotto SuperStar en ontvang een gratis notificatie via e-mail en sms om je te laten weten dat je een winnaar bent! Secundaire prijzen worden bijgeschreven op uw theLotter-account nadat de resultaten zijn gepubliceerd en het prijzengeld is ontvangen van de officiële exploitant van de loterij. Er worden geen belastingen betaald op prijzen tot € 100. De maximale Italiaanse belasting op SuperEnalotto SuperStar-prijzen boven dat bedrag is 12%.

Daarnaast heb je een extra manier om te winnen, namelijk via Vincita Immediata! Als een van uw lotnummers overeenkomt met alle vier de afgedrukte Quadrato magico-nummers op het ticket, wint u onmiddellijk 25 Euro! Deze prijs komt bovenop de prijzen die je in de trekking hebt gewonnen. Als je wint, word je prijs rechtstreeks aan uw theLotter-account betaald.

Lottery Drums – Welke Drum bepaalt welke nummers?
De zes belangrijkste winnende SuperEnalotto-nummers worden getrokken uit een enkele trommel met 90 ballen. De zevende bonusbal, het Jolly Number, wordt uit dezelfde trommel getrokken. Als je wint bij de SuperEnalotto en de SuperStar-versie hebt gespeeld, let dan goed op het achtste nummer, de SuperStar, die apart wordt getrokken. Het kan uw winsten aanzienlijk vergroten!

Laatste nieuws over de SuperEnalotto SuperStar-loterij
In de volgende SuperEnalotto SuperStar-trekking, die plaatsvindt op donderdag 15 november 2018, bedraagt de gegarandeerde jackpot inclusief de SuperStar € 66 miljoen. Mis je kans om een enorme Italiaanse jackpot prijs te winnen niet!

De SuperEnalotto jackpot werd voor het laatst gewonnen in de trekking die werd gehouden op 23 juni 2018.

Een enorme SuperStar-prijs werd gewonnen op 27 oktober 2016, toen een gelukkige speler een SuperStar-prijs van $ 2 miljoen won en bovendien de enorme SuperEnalotto-jackpot claimde. Zijn/haar totale prijzengeld was een ongelooflijke € 165.538.706! Je kunt de SuperStar alleen winnen als je het spel speelt, dus koop je loten vandaag nog!