Lotto Polen

Wil je graag meespelen met de Polska Lotto 6/49? Dat kan! Iedere week vinden er 3 trekking plaats op dinsdag, donderdag en zaterdag plaatsvinden.

polska lotto

Wat zijn de regels van de Lotto Polska?

Kies een 6-cijferig nummer van 1 tot 49, handmatig of door de Quick Select-optie te selecteren als u wilt dat willekeurige nummers voor u worden gekozen. De Poolse Lotto heeft een systeeminvoer waarbij u voor elke trekking maximaal 12 nummers kunt kiezen, waardoor u niet slechts één kans heeft om te winnen, maar meer dan 900.

lotto plus

Je kunt ook Lotto Plus spelen voor 1 PLN extra, waarmee je nog een keer kunt trekken, maar de lagere jackpot is beperkt tot 1.000.000 PLN. Het beste van alles is dat elke kaartaankoop wordt geleverd met een Super Szansa-code die u kunt gebruiken om deel te nemen aan een prijstrekking van maximaal PLN 2.000.000!

Zo speel je mee met de Poolse Nationale Loterij:

Hoe win je de Poolse Lotto Jackpot? Zorg dat alle zes de winnende nummers overeenkomen en u bent de winnaar van de Poolse Lotto-jackpot. De jackpot begint bij PLN 2 miljoen en loopt op tot de jackpot valt! Als uw nummers gedeeltelijk overeenkomen, kunt u nog drie extra prijzen winnen in de Poolse Loterij.

Jackpotloterij Poland

Je jackpot van de Lotto in Polen kan snel oplopen. Het record viel op 7 mei 2016 toen werd er zł60 miljoen gewonnen, ruim €13,6 miljoen euro.

Belasting Poolse Lotto

Indien u de loterij in Polen wint bent u belasting plichtig. Er zijn twee belastingschijven in Polen. Belastingschijf 1: belastingvrij tot een bedrag van PLN2.280. Belastingschijf 2: het bedrag hoger dan PLN2.280 wordt belast met een belastingtarief van 10%. Indien u in Polen al belasting heeft betaald hoeft u dit niet nogmaals in Nederland te doen. Lees hier meer over belastingen op loterijen.

Sportowy merkeigenaar Lotto

Sportowy is de officiele LOTTO merkeigenaar in Polen. Het bedrijf bestaat al ruim 60 jaar en heeft een netwerk van meer dan 15 000 verkooppunten, die elke dag een breed scala van de loterij producten aanbieden.

Het bedrijf staat net zoals in Nederland gelf aan de renovatie en de bouw van gebouwen en sportfaciliteiten. Maar Sportowy zorgt ook voor financiële middelen aan de bredere nationale cultuur. Elk jaar, dankzij de LOTTO spelers, transfers gaat naar de sport en de cultuur van honderden miljoenen euro’s. Sportowy is lid van de belangrijkste internationale loterij organisaties – de World Lottery Association en de Europese Staatsloterijen en Toto Association.

De missie is: “een bijdrage aan de Poolse fondsen en dit overgedragen aan de samenleving en het dromen van klanten door middel van de ontwikkeling van diensten op het gebied van entertainment, waaronder games, loterijen en weddenschappen op het hoogste niveau van maatschappelijke verantwoordelijkheid”