Mexico Melate Lotto

De populairste loterij van Mexico is de Melate Lotto. Deze Mexicaanse loterij heeft twee trekkingen in de week namelijk op woensdag en vrijdag. De trekking vindt om 20:30 (Mexicaanse tijd) plaats. Je kunt kiezen uit de getallen 1 tot en met 56 getallen. Kies 6 cijfers en een bonus cijfer en maak kans op grote prijzen. De loterij is opgericht op 24 februari in 1978.

Prijsverdeling Melate Mexico

Onderstaande prijsverdeling. De kans om de jackpot in Mexico te winnen bedraagt 1 op 3.200.000.

1 de Prijs: 6 cijfers goed
2 de Prijs: 5+1
3 de  Prijs: 5 cijfers goed- MXN 43.261,82
4 de Prijs: 4+1 cijfers goed- MXN 3.415,40
5 de Prijs: 4 cijfers goed- MXN 635,22
6 de Prijs: 3+1 cijfers goed- MXN 161,29
7 de Prijs: 3 cijfers goed- MXN 43,01
8 de Prijs: 2+1 cijfers goed- MXN 32,26
9 de Prijs: 2 cijfers goed- MXN 26,88

Uitslagen via Melate youtube kanaal

Melate is een van de beroemdste loterijen in Mexico. Het wordt beheerd door de Mexicaanse Nationale Loterij en geeft spelers de kans om enorme geldprijzen te winnen door zes nummers te kiezen, variërend van 1 tot 56. Melate biedt ook extra spellen aan, zoals Revancha en Revanchita, die extra prijzen bieden.

Winsten en prijzen Melato Lotto

Trekkingen voor de Mexicaanse Melate Lotto worden twee keer per week gehouden op woensdag en zondag om 21:15 uur. De verkoop sluit twee uur voordat de trekkingen beginnen. Tijdens de trekking worden zeven ballen getrokken; de eerste zes ballen staan bekend als de normale nummers, terwijl de zevende wordt aangeduid als het aanvullende of bonusnummer. De Melate-jackpot wordt gewonnen als een speler de zes natuurlijke nummers met succes vergelijkt. De jackpotprijs is een gegarandeerd minimum van 5 miljoen dollar en de kans om deze prijs te winnen bedraagt 1 op 3,26 miljoen. Als een speler overeenkomt met vijf van de natuurlijke ballen plus de bonusbal, wint hij of zij de tweede prijs die meestal rond de MXN 40.000 staat.

Er bestaan andere prijzenniveaus voor spelers die in staat zijn om met succes minimaal 2 van de 6 natuurlijke nummers te matchen. Zoals met de meeste loterijen geldt dat hoe meer nummers een speler overeenkomt, hoe hoger het prijzenbedrag is. Prijzen bestaan ook voor die mensen die naast de bonusbal 1 of 2 van de natuurlijke ballen kunnen matchen. De prijs voor het matchen van 2 van de natuurlijke ballen plus het bonusnummer is MXN15, terwijl de prijs van het matchen van een enkel natuurlijk nummer plus het bonusnummer MXN10 is. De kans om een prijs te winnen in de Mexicaanse melaatlotto is 1 op 15.

Hoogste Jackpot uit Mexiaanse lotto

De hoogste jackpot van de Mexicaanse Melate Lotto was MXN 639.666.324 en werd gewonnen op 4 augustus 2013. Hoewel de Mexicaanse Melate Lotto niet zo populair is als de loterijen van andere landen, met een quotering van 1 op 15 voor het winnen van een prijs, is Mexican Melate wel een loterij die de moeite waard is om te spelen. Melate is gemakkelijk om te spelen – je kunt ervoor kiezen om online of persoonlijk te spelen. Online spelen is gemakkelijk, leuk, betrouwbaar, gemakkelijk en veilig. Dus, of u nu besluit om online of in persoon te spelen, wat belangrijk is, is dat u een kans koopt en een kans maakt om een levens veranderend bedrag te winnen