Chispazo lotto Mexico

Iedere maandag tot en met zondag wordt er om 15:00 uur en 21:15 uur (Mexicaanse tijd) een Chispazo-loterij trekkingen gehouden. De Chispazo is een van de loterijen uit Mexico en wordt twee wekelijks gespeeld.

Koop nu een lot voor de Chispazo lotto>>

Hoe speel je online mee?

Wil je weten of je de Chispazo-trekking hebt gewonnen? Het enige wat je moet doen is je 5 geselecteerde cijfers checken om te zien of zij overeenkomen met de getrokken winnende cijfers. Heb je ze alle vijf goed? Dan ben jij de winnaar! De hoogte van de jackpot kan maximaal 200.000 Mexicaanse peso’s bedragen en de specifieke hoogte is afhankelijk van het aantal loten dat er wordt verkocht. Als er geen grote prijswinnaar is, wordt de volledige jackpotprijs gewonnen door de winnaar van de tweede divisie! Als er meer dan één winnaar is, zal de gewonnen prijs eerlijk worden verdeeld. De overige prijzen kunnen alleen worden gewonnen door spelers die 4, 3 en of 2 cijfers goed hebben gekozen.

Wat is de winkans bij de Chispazo loterij?

De kans om te winnen is slechts 1 op 98.280 dus de kans dat je in de prijzen valt is behoorlijk groot! Koop nu meteen je loten en speel mee! Bekijk de Chispazo-trekkingsresultaten om te zien of jij de gelukkige Chispazo-winnaar bent!