Miljoenenspel Staatsloterij

Het Miljoenenspel van de Staatsloterij is de enige loterij in Nederland waarbij je zo vaak kans kan maken op 1 miljoen euro. Omdat er 3 trekkingen in de week zijn maak je 3x in de week kans, minimale deelname bedraagt slechts 5 euro. Het spel werd voor het eerst gespeeld op 3 maart 2012 en is de jongste loterij die we in Nederland kennen. Het maakt onderdeel uit van de Staatsloterij.

Trekkingen Miljoenenspel

De trekking is iedere zaterdagavond om 21:30 uur. Het mooie is dat je ook gratis loten kunt krijgen. Neem je een proefabonnement dan krijg je een lot kado, spel je automatisch mee dan krijg je zelfs vier loten kado.

miljoenenspel staatsloterij

Deelname Miljoenenspel

Er kan iedere week automatisch worden meegedaan aan de trekking van het Miljoenenspel, of, wanneer je dat prettiger vindt, eenmalig. Per lot kan er een derde getal worden gekozen, het zogenaamde ‘geluksgetal’. Vul je zelf geen getal in, dan wordt je geluksgetal voor je bepaald.

Doormiddel van een ballenmachine wordt bepaald of de jackpot valt. Of de jackpot wel of niet valt wordt bepaald door gekleurde ballen, worden er namelijk drie ballen van dezelfde kleur getrokken dan valt de jackpot. Iedere week dat de jackpot niet valt groeit deze naar een hoger bedrag en dat kan oplopen tot maximaal 10 x € 1.000.000,00!

Miljoenenspel uitleg from Miljoenenspel on Vimeo.

Winkans jackpot Miljoenenspel

De kans op een prijs is groot, ruim 65% van het ingelegde geld wordt namelijk uitbetaald aan prijzen. Dat kan variëren van de gegarandeerde hoofdprijzen van € 100.000, € 20.000 en € 10.000 tot kleinere prijzen van € 2,50 tot € € 1.000,00. En, de prijzen die je wint zijn belastingvrij.

Voordelen Miljoenenspel:

  • 3x kans op één miljoen
  • Plus prijzen van 20.000, 10.000 en 5.000 euro
  • En vele andere prijzen tussen de 2 en 450 euro
  • Belastingvrij

Heb je gewonnen dan kun je prijzen tot en met € 600 ophalen bij een verkooppunt. Heb je een prijs gewonnen tussen de € 600,00 en € 10.100,00 dan dien je je prijs op te halen bij een geselecteerd verkooppunt waar je gegevens zullen worden gecontroleerd in het systeem van het Miljoenenspel. Daarna moet je tekenen voor ontvangst en wordt het geld overgemaakt op je rekening. Kom je met je winst boven d € 10.100,00 dan moet je een afspraak maken met de Staatsloterij op de prijs zelf te komen ophalen.