Staatsloterij jackpot

De jackpot van de staatsloterij is één van de grootste jackpots die je in Nederland kan winnen. Met geen enkel gokspelletje of kraslot maak je kans op zoveel geld als bij de Nederlandse staatsloterij. Dit is al reden genoeg om mee te spelen met de staatsloterij. Wie weet ga jij straks naar huis met een jackpot staatsloterij van tientallen miljoenen euro´s. Met tien miljoen euro opzak kan je uitgebreid leven van de rente. Heb je tientallen miljoenen euro´s opzak dan kan je een prachtig jetset leven tegemoet gaan en nog geld overhouden.

Wat is de Staatsloterij?

De Staatsloterij mag met recht de grootste loterij van Nederland genoemd worden, met de hoogste winkans en het hoogste uitbetalingspercentage van alle Nederlandse loterijen die in omloop zijn. De trekking voor de Staatsloterij vindt elke 10e van de maand plaats. Exclusief Koninginnedagloterij en Oudejaarsloterij. Ze vinden elk jaar plaats op 30 april en 31 december. Alle gewonnen geldprijzen zijn belastingvrij en gewonnen geldprijzen zijn altijd netto. Staatsloterij sponsort momenteel de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond en het Nederlands Elftal. Daarnaast gaat het grootste deel van de nettowinst naar de Nederlandse schatkist.

Wat zijn de voordelen van meespelen met de Staatsloterij?

 1. De grootste prijzenpot van Nederland, de prijzenpot zal in 2018 naar verwachting maar liefst 388 miljoen bedragen!
 2. Beste kans om te winnen in Nederland: meer dan 1,9 miljoen prijzen.
 3. Nederland heeft de hoogste prijs, de jackpot is gestegen van minimaal 7,5 miljoen.
 4. Alle prijzen zijn volledig belastingvrij!
 5. De winnaar is volledig anoniem.

Een jackpot in de staatsloterij winnen zet absoluut je leven helemaal op zijn kop. Het winnen van veel geld is natuurlijk een droom van iedereen. Als je droom uiteindelijk uitkomt dan weet je niet wat je overkomt. Ben je benieuwd hoeveel kans je maakt om te winnen? Kijk niet naar de statistieken, maar probeer het gewoon uit. Als je het niet uitprobeert dan kan je nooit weten of je echt met de hoofdprijs naar huis toe gaat. Zet dus in op de jackpot staatsloterij en probeer miljoenen euro´s binnen te slepen. Wie weet ben jij de volgende jetsetter van Nederland en leef je binnenkort aan de Cote D´Azur.

Spelvormen Staatsloterij

Via de Staatsloterij kun je op de volgende manier deelnemen:

Automatisch meespelen
De eenvoudigste vorm is met automatisch meespelen. Je speelt dan iedere trekking mee en je mist geen enkele trekking. En je kunt gewoon op elk moment opzeggen.

Eenmalige deelname
Snel en eenvoduig. Je speelt mee met de volgende trekking en je betaalt eenvoudig met creditcard of iDEAL. Of je komt je lot in en boekenzaak.

Drie trekkingen
Speel mee met 3 trekking voor 3 maanden zonder stilzwijgende verlenging.

Groepsspelen
Via Groepsspelen koop je gezamenlijk loten. Je win kans wordt hiermee flink vergroot.

Wanneer zijn de trekkingen in 2023?

 • 10 januari 2023
 • Oudejaarstrekking 2023
 • 10 december 2023
 • 10 november 2023
 • 10 oktober 2023
 • 1 oktober trekking 2023

Hoofdkantoor Staatsloterij

Bezoekadres:
De Nederlandse Staatsloterij
Paleisstraat 5
2514 JA Den Haag

Postadres
Nederlandse Staatsloterij
Postbus 818
2700 AV Zoetermeer

Klantenservice: 0800 – 02 31 303
groepsspelen staatsloterij

Over de Jackpot

Onderstaand alle informatie over de Staatsloterij Jackpot.

 • De Jackpot start altijd met een bedrag van 7,5 miljoen. Je wint dus minimaal dit bedrag.
 • Ze trekken uit zeven ballen: zes blauwe ballen en één oranje bal.
  • oranje bal> de Jackpot valt en trekken zij de winnaar uit alle verkochte Staatsloten.
  • blauwe bal> De jackpot valt niet
 • De getrokken blauwe bal doet niet meer mee bij de volgende trekking van de Jackpot. De kans dat de Jackpot de volgende keer wel valt is dus totaal 1 op 7, indien deze niet valt is de kans groter dat deze wel valt bij een volgende trekking.
 • Het trekking vindt altijd plaats op de 10e van de maand.

5 gedachten over “Staatsloterij jackpot”

 1. Waarom niet adverteren met de hoofdprijs van € 30 miljoen maar dat te verdelen onder 30 spelers. Je maakt dan 30 mensen blij, iedereen heeft 30 x zoveel kans een groot bedrag te winnen voor een huis, mooie auto en elk jaar onbezorgd op vakantie. Je vergooi niet het leven van een gezin … of persoon in de war maar maak 30 mensen minstens zo blij!!!!!!

  Beantwoorden
 2. Van welke geldprijs denk u het meest gelukkig te worden?

  Beetje naieve vraag….. Waarom wordt er niet bijgezet dat de kans dan evenredig zoveel groter is bij een kleinere prijs……. Dus 10x kans op € 100.000,- of 1x kans op 1 miljoen???

  Beantwoorden

Plaats een reactie