Super Lotto Plus USA

De SuperLotto Plus is een Amerikaanse loterij, ook bekend als de Loterij van Californië. Deze Amerikaanse Lotto staat bekend om haar enorme jackpots, vanaf $ 7 miljoen dollar, en gigantische tweede prijzen! Het record jackpot van de SuperLotto Plus staat overigens op $ 193 miljoen dollar! De SuperLotto Plus kent ook nog eens twee trekkingen per week en negen prijscategorieën. Genoeg reden om wat langer stil te blijven staan bij deze, toch wel bijzondere, loterij. De SuperLotto kan alleen qua prijzengeld niet op tegen de Powerball en Mega Millions.

Koop een lot voor de SuperLotto Californie. 

superlotto plus californie

Over SuperLotto Plus

De SuperLotto Plus begon in 1985. En vanaf dat moment heeft deze loterij al behoorlijk wat geïnvesteerd in de maatschappij en verschillende goede doelen. Zo heeft de SuperLotto Plus $10,5 biljoen aan verschillende openbare scholen in Californië geschonken. Van de inkomsten, de verkopen van de loterijtickets, komt ongeveer 87% terug bij de inwoners van Californië als investeringen in klaslokalen. SuperLotto Plus heeft haar focus op verbeteren van het lokale schoolsysteem en het bevorderen van veranderingen voor een betere toekomst in die richting. Ook heeft deze loterij inmiddels al meer dan $ 27 biljoen dollar uitbetaald in prijzengeld aan wel heel gelukkige winnaars! Deze loterij is de grootste, “alleen in Californië”, loterij en heeft zoals eerder gezegd, een minimum jackpot van $7 miljoen die regelmatig tot $200 miljoen oploopt!

Regels en trekking SuperLotto Plus

Als deelnemer kies je 5 getallen uit een reeks van 47. Ook kies je een zogenaamd ‘Mega’ getal uit een reeks van 27 getallen. Heb je, na de trekking alle 5 de getallen en het ‘Mega’ getal goed, dan is de jackpot voor jou! De SuperLotto Plus wordt twee keer per week getrokken op woensdag en zaterdag om 19:59 (plaatselijk tijd).

Prijsschema
Prijs en de Winnende combinatie
1ste 5 + 1PB
2de 5 + 0PB
3de 4 + 1PB
4de 4 + 0PB
5de 3 + 1PB
6de 3 + 0PB
7de 2 + 1PB
8de 1 + 1PB
9de 0 + 1PB