Totoloto Portugal

Speel de Portugese Totoloto online bij thelotter en grijp uw kans op het winnen van een Portugese loterij jackpot! De totoloto werkt als volgt, kies 5 nummers van 1-49 en een extra Número da Sorte (Lucky Number) van 1-13. De kosten bedragen slechts 2,25 euro per lijn.

Koop nu een lot voor de totoloto >>

Welke cijfers van de totoloto kies ik?

U kunt uw favoriete nummers spelen, maar als u niet zeker weet welke nummers u moet kiezen, gebruikt u de Quick Pick-functie en vervolgens worden de cijfers automatisch voor u gekozen.

Wanneer vindt de trekking plaats?

Portugal Totoloto loterij trekkingen vinden plaats op woensdag en zaterdag om 22.00 uur lokale tijd.

Hoe kan ik de Portugese Totoloto winnen?

Als je overeenkomt met de vijf (5) nummers die zijn geselecteerd in de Totoloto-trekking en de extra Número da Sorte (geluksgetal), win je de jackpot! Als uw nummers een gedeeltelijke wedstrijd vormen, kunt u een van de vijf secundaire prijzen van de loterij winnen. De kans om een ​​prijs te winnen in een Portugal Totoloto-trekking is een ongelooflijk gunstige 1 op 7! De loterij biedt een startjackpot van ongeveer € 500.000, maar omdat er geen limiet is, kan de jackpot naar veel hogere bedragen rollen totdat deze uiteindelijk wordt gewonnen. Ga naar de resultaten van de Totoloto-trekking om te zien of je een winnend ticket hebt!