Mega Sena loterij Brazilie

In Brazilie kent men ook een grote Lotto loterij en dat is de Mega Sena. Het land Brazilie kent meer dan 200 miljoen inwoners. De loterij is net zo groot aangezien er veel inwoners deelnemen aan deze Lotto. De loterij wordt zelfs bestempeld als grootste loterij van heel Zuid-Amerika. De Mega Sena is daarmee ook de grootste Braziliaanse loterij. Wil jij graag loten kopen voor de Mega Sena bekijk dan de volgende trekkingsdatum en speel nu eenmalig mee. De kosten bedragen € 4,40 voor twee rijen!

Speel mee met de Mega Sena loterij en kies 6 getallen tussen 1 en 60 en maak kans op de jackpot!

Koop een lot voor de Mega Sena

mega sena braziliaanse lotto

Hoe speel je Mega Sena?

Het doel van het spelen van Mega Sena is om zes getallen van 1 tot 60 te matchen, en het kan niet eenvoudiger om te spelen. Je kunt kiezen tussen zes en 15 getallen per inzet. Het enige wat je hoeft te doen is de volgende stappen volgen:

  • Kies je nummers van 1 tot 60
  • Bepaal hoeveel loten en trekkingen je mee wilt doen
  • Koop online je lot en wacht op de trekking

Hoe de Mega Sena-trekkingen verlopen

Mega Sena-trekkingen kunnen overal in Brazilië worden gehouden, meestal in São Paulo of Brasilia. De locatie van de volgende trekking wordt vooraf bekend gemaakt en bekend gemaakt. De trekking is live op RedeTV! en YouTube.

Er wordt gebruik gemaakt van een enkele ballenmachine om de resultaten te genereren, en twee onafhankelijke inspecteurs verifiëren het programma voor elke trekking. Deze inspecteurs moeten ervoor zorgen dat de machine leeg is voordat de ballen in de machine worden geladen, controleren of alle ballen erin zijn gedaan en de cijfers in de juiste volgorde staan, en of alles over het algemeen eerlijk is. Ze staan ​​bij de machine zodat ze de bal kunnen zien terwijl deze wordt getrokken. Er wordt gebruik gemaakt van de modernste technologische software om ervoor te zorgen dat willekeurige ballen worden getrokken.

De machine is gemaakt van acryl en lijkt op een grote, heldere bol waarin de ballen worden gedraaid en vervolgens willekeurig één voor één worden getrokken om zes winnende nummers te produceren. De ballen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat ze gemakkelijk te herkennen zijn. Getallen die eindigen op 1 zijn rood, 2 is geel, 3 groen, 4 bruin, 5 blauw, 6 roze, 7 zwart, 8 grijs, 9 oranje en 0 wit.

Prijzengeld Mega Sena

De Mega Sena kent 5 trekkingen per week. De minimale jackpot van de Braziliaanse Lotto wordt op $1,1 miljoen gegarandeerd en na iedere 5 trekkingen wordt er een speciale trekking gedaan met weer een speciale jackpot prijs.

Oud en nieuw Mega Sena

Rondom de jaarwisseling vindt er een speciale trekking van de loterij plaats. De speciale trekking wordt de Mega Da Virada genoemd.