China welfare loterij

De China Welzijnsloterij is een van de grootste loterijen van China. De welfare lottery is gelanceerd in 1987, de China Welfare Lottery is een van de twee legale loterijen op het vasteland van China. De andere legale loterij is de China Sports Lottery. Sinds de organisatie begon met het aanbieden loten voor de Welfare, heeft de China Welfare Lottery grote prijswinnaars gecreëerd en meer dan RMB310 miljard opgehaald voor goede doelen in het land. De Welfare richt zich vooral op de ondersteuning van ouderen, gehandicapten en kwetsbaren in het hele land. Voor ieder verkocht lot in China gaat een deel naar deze goede doelen. Spelonderdelen zijn de o.a. 3D Lottery of Double Colour Ball.

Spelaanbod China Welfare Lottery:

Double colour ball
Double Colour Ball wordt drie keer per week gespeeld en biedt spelers de mogelijkheid om tientallen miljoenen yuan te winnen.

3D-loterij
De 3D-loterij wordt elke dag gespeeld en biedt de mogelijkheid om geldprijzen op te halen voor het matchen van de winnende nummers in de juiste volgorde. Lees hier meer.

Lucky 7
Overeenkomen met de zeven getallen getrokken in Lucky 7 en je zou kunnen winnen tot RMB5 miljoen! Meer informatie over het spelen van dit leuke spel.

Waar kan ik online loten kopen voor de Chinese loterijen?

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om loten online te kopen voor de Welfare lottery in China of de China sports lottery.