Over ons

Geldloterijen.nl is een onafhankelijk blog over loterijen. Het aanbod van loterijen richt zich tot Nederland, Europa maar ook Amerikaanse loterijen komen aan bod. Wij bieden nieuws, trekkingsinformatie, verhalen over winnaars en natuurlijk de informatie over de diverse loterijen.

Geldloterijen.nl biedt informatie over de grotere Nederlandse en buitenlandse loterijen. Grote internationale loterijen als de Eurojackpot en Euromillions maar ook de Powerball en Mega Millions uit Amerika. U leest de reviews van de diverse aanbieders, kosten van loten, bijzonderheden en mogelijkheden tot opzeggen. Daarnaast doen we verslag van leuke verhalen over prijswinnaars in binnen- en buitenland en speciale promoties.

Geldoterijen = onafhankelijk en heeft geen belang in enige loterij

Wij verkopen zelf geen loten. Wij werken wel samen met enkele aanbieders die dit mogelijk maken. Op dit moment werken wij samen met thelotter. Een betrouwbare partner die internationaal hun contacten hebben en loten kunnen aanschaffen in de verschillende landen.

Wij zien niet aansprakelijk voor de inhoud en/ of het aanbod van de websites waar wij naar verwijzen. Lees hier meer over in de disclaimer.