De Caribische loterij

De Caribische Loterij (Caribbean Lottery) is een handelsnaam die geregistreerd en gebruikt wordt door Caribbean Lottery Services, Inc. en filialen die volledige dochterondernemingen zijn. De Caribische Loterij biedt diverse loterijdiensten in St. Maarten en tal van andere eilanden in het Caribisch gebied aan.

Wat heeft de Caribische Loterij te bieden?

Het bedrijf biedt een compleet pakket aan diensten, waaronder: spel-, product- en technologieontwikkeling, sale oplossingen, communicatiekanalen, hardware, software, dataopslag en data center operaties. Tevens houdt het zich bezig met financiële transactiegegevens in lijn met de industrie, retailer management en verkoop- en marketingondersteuning.

Enige multi-nationale loterij
De Caribbean Lotters is de enige multi-nationale loterij ter wereld. Bovendien kun je er spelen met diverse valuta. Aps speler krijg je een geweldige reeks aan producten aangeboden in de categorie Lotto (Powerball, Mega Millions, Super Lotto, Lucky Pick), Daily Numbers (Pick 3, Pick 4), Social Space (Caribbean Keno) en Scratch Ticket (Scratch Ticket).

Geld inzamelen voor goede doelen

De Caribische Loterij heeft als missie om geld in te zamelen voor de goede doelen die door de overheid zijn toegewezen. Het doneert geld op een verantwoordelijke manier. Daarnaast wil de Caribische loterij de beste game- en entertainment en commerciële dienstverlener in het Oost-Caribisch gebied zijn.

Wat zijn de kernwaarden van deze loterij?
Tenslotte wil de loterij ‘dromen waarmaken’ door bijzondere ervaringen te bieden, transparant te zijn en maximaal bij te dragen aan goede doelen. De Caribische Loterij werkt met deze kernwaarden:
• Passie
• Innovatie
• Verantwoordelijkheid
• Authenticiteit
• Samenwerking