Lucky Day Lotto

Lucky Day is onderdeel van de Nederlandse lotto. Je maakt bij Luckyday kans op 300.000 keer je inleg. En dit voor slechts 1.50 euro per lot.

Lucky Day is een spannend dagelijks spel waarbij men grote en kleine geldprijzen kan winnen. Het leuke aan Lucky Day is dat men zelf de inleg bepaalt en met hoeveel getallen men wilt meespelen. Het aantal gekozen getallen bepaalt de hoogte van de prijs die men kan winnen. Zo bepaalt men zelf de winkans en winbedrag. Speel vandaag nog mee en koop in 2024 je lucky day lot via onderstaande link.

Maak kans op 450.000 euro

Speel LuckyDay

Speluitleg Luckyday de dagelijkse loterij

Wil je je dagelijks meespelen met een Nederlandse loterij? Dat kan! Speel dan met Lucky Day! Investeer minimaal € 1,50 en je maakt al kans op € 450.000.

Luckyday website

Bepaal zelf uw winkansen
Je kunt spelen met minimaal 1 en maximaal 10 geluksgetallen. Je winstkansen bepaal je door zelf het aantal getallen te kiezen. Hoe meer nummers u speelt, hoe hoger uw winst.

Kies zelf je geluksgetal
Kies uw eigen nummer uit 80 nummers. Of klik op de willekeurige knop en wij kiezen een geluksgetal voor je.

Bepaal zelf uw winnende bedrag
Meedoen kan vanaf € 1,50 per lot tot een maximum van € 22,50. Hoe hoger uw inzet, hoe hoger uw winnende bedrag zal zijn!

Hoe werkt het bonusspel
Tot 10x uw prijzengeld winnen? Bonusspellen maken dit mogelijk. Je winst kan 1x, 3x, 5x of zelfs 10x worden uitbetaald met deze extra optie van Lucky Day. Het bonusspel kost hetzelfde als uw inzet om te spelen. Lees verder.

Met Lucky Day-loten kunt u elke dag nummers bepalen en uzelf inzetten. Koop gewoon een Lucky Day-ticket en kies je nummers; je zult veel geld winnen.
Je kiest je geluksgetallen van 1 tot 80. Ze moeten minimaal één en maximaal 10 zijn.
Als je twee tickets speelt, heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen twee willekeurige waarden. De computer bepaalt de nummers voor je als je geen persoonlijke voorkeur hebt. De minimale inzet is € 1,50 en de maximale inzet is € 22,50.

Luckyday (dag)winnaars

Afgelopen week 33.135 prijzen in Nederland! Met een investering van slechts € 1,50 bij lucky day maak je kans op maar liefst € 450.000? Wat zijn de beste geluksdagnummers om prijzen te winnen. Welke provincie heeft de meeste prijzen?

Met welk nummer ga jij spelen?
Kies jij het nummer dat tot nu toe het meest is getrokken? In 2021 is 54 maar liefst 118 keer gevallen, heb je de juiste gekozen? Is een van de door jou gekozen geluksdagnummers al een van de meest getrokken nummers? Of heb je een eigen strategie?

Welke geldprijzen zijn er gewonnen in 2024

Bonusspel gekoppeld aan Lucky Day

Meespelen met de Lucky Day Bonus Game kost dezelfde prijs als je Lucky Day-inzet. Speel je dus voor € 1,50, dan kost meespelen € 1,50 en betaal je € 3,00. Meespelen met het bonusspel kost evenveel als meespelen, namelijk $ 1,50.

Wat kun je krijgen met Lucky Day?
U kunt elke dag tot 300.000 keer uw initiële investering winnen. De notaris trekt elke dag 20 nummers uit een doos met 80 nummers. Hoe hoger het aantal nummers dat overeenkomt met de getrokken nummers, hoe groter de gewonnen prijs.

Wat zijn de win kansen bij Lucky days?

Er is een grote kans om Lucky Day te winnen. Het aantal keuzes dat je maakt, bepaalt je kansen om dit kansspel te winnen. Elke selectie moet een specifiek aantal getrokken nummers bevatten om succesvol te zijn.

Het berekenen van uw kansen om te winnen op Lucky Day vereist inzicht in de relatie tussen uw geselecteerde nummers en de prijs die ze voorspellen. Dit maakt de berekening uitdagend, omdat het ook afhangt van het aantal getallen dat je goed hebt.

Hoeveel betaalt de loterij uit aan de spelers?

Kijken naar het uitbetalingspercentage van de Nederlandse loterij is makkelijker. Het uitbetalingspercentage van deze specifieke wedstrijd is iets meer dan 50%. In dit spel loont 50% van de weddenschappen niet; het geld dat die weddenschappen verliezen, betaalt het goede doel en de Nederlandse schatkist. Daarom is het vermelde huisvoordeel zo groot.

Lucky Day biedt een verscheidenheid aan laagbetaalde prijzen; het biedt zelden grote geldprijzen. Omdat het spel een hoge variantie heeft, maken alleen extreem gelukkige spelers kans op een hoge prijs. Vanwege belastingwetten moeten alle prijzen met een hogere waarde van meer dan $ 449 30,1% worden belast. Bijgevolg is Lucky Day een kansspel met een slecht rendement op de investering – vaak wint een speler alleen kleinere prijzen.