Peru Tinka Jackpot

De Peru Tinka is de loterij uit Peru. Miljoenen inwoners uit Peru spelen deze loterij. Ook online kun je hier loten kopen voor de Tinka Lotto. Ben jij de gelukkige winnaar van de Peru Tinka jackpot? Speel dan nu online mee door 6 cijfers tussen de 1 en 45 te kiezen en maak kans op een fantastische prijs!

Koop nu een lot voor de Tinka >>

Heb je zelf de cijfers die je wil kiezen in gedachten of wil je liever automatisch cijfers trekken? Het kan allebei! Er zijn verschillende manieren om mee te spelen, namelijk met een enkel ticket, een abonnement met meerdere loten of met een multi-trekking. De trekking van de Peru Tinka loterij vinden elke woensdag- en zondagavond plaats om 21.30 uur lokale tijd.

Hoe kun je de Peru Tinka loterij winnen?

Zoals eerder aangegeven kies je zes cijfers, of laat je automatisch zes cijfers kiezen door de computer. De cijfers die je kiest moeten tussen de 1 en 45 in zitten. Als al jouw zes gekozen cijfers overeenkomen met die van de trekking, dan ben jij de winnaar en is de hoofdprijs voor jou. Daarnaast wordt er een bonusnummer – de Boliyapa – getrokken. Hiermee vergroot je de winkans. De kans dat je de cijfers goed kiest (of een deel hiervan) is relatief groot, omdat je uit maximaal 45 cijfers kunt kiezen. De kans op een prijs is dus zeker niet klein! Het minimale bedrag van de jackpot is 2 miljoen euro en heeft geen maximum, dus de prijs kan behoorlijk oplopen. Dit alles maakt de Peruaanse Tinka loterij een aantrekkelijk spel om aan mee te doen. Check op de website de trekkingsresultaten van de loterij en zie direct of je in de prijzen bent gevallen!