Swiss lotto Zwitserland

De Swiss lotto is de officiele loterij van Zwitserland.  Koop nu officiële loterij loten online voor de Zwitserse Lotto. De Swiss lotto trekking vindt altijd plaats op de woensdag en zaterdag. Speel mee zes getallen te kiezen tussen de 1 tot 42 en een geluksgetal van 1 tot 6.

Koop lot Swiss Lotto

zwitserlandse-loterij

Om te winnen bij deze Lotto moet je de zes belangrijkste nummers en de één extra Lucky Number goed hebben. De kans op het winnen van de Zwitserse Lotto jackpot of een prijs in een van de extra zeven prijs divisies is extreem hoog. Als je speelt met een systematische vorm, kun je meerdere malen in een prijs divisie winnen op hetzelfde ticket. Deze unieke spel methode leidt tot grotere win kansen. De Zwitserse Lotto heeft altijd een gegarandeerde jackpot van CHF1.5 miljoen. Ieder jaar zijn er tussen de 20 en 30 nieuwe miljonairs.

De Zwitserse Lotto jackpot record werd gevestigd bij de trekking van 23 augustus 2014. De Zwitsere Jackpot stond toen op CHF48.6 miljoen.

Wat was de grootste jacktpot van de Swiss lotto?

De hoogste prijs die ooit is gevallen is CHF47,8 miljoen Zwitserse Kronen. De hoofdprijs viel op 23 augustus 2014. De jackpot staat nu op:

Winnaars Swiss lotto 2022

swiss-lotto-winnaars

De Zwitserse Loto-loterij wordt gezamenlijk georganiseerd door Swisslos en Loterie Romande in alle Zwitserse kantons en het vorstendom Liechtenstein. Deelnemers plaatsen weddenschappen op combinaties van 6 nummers van de 42 en 1 Kansnummer van de 6 die zijn ingevoerd voor de SWISS LOTO-trekking. Hoe groter het aantal uitgevoerde wiskundige berekeningen, hoe groter de betaaldag. Het vinden van zes wiskundige figuren en N ° Kans levert een SWISS Loto Jackpot-prijs op.

Hoe werkt de JOKER bij de Swiss lotto?

Joker is een onafhankelijk loterijspel dat wordt georganiseerd door Loterie Romande en Swisslos. Het heeft een JOKER-nummer met zes cijfers; het vinden van de laatste drie cijfers van dat nummer is vereist om een ​​prijs te winnen. Bovendien moeten twee specifieke eindnummers in volgorde zijn en exact met elkaar overeenkomen voor een winnend resultaat. Spelers winnen de jackpot wanneer zowel het gespeelde JOKER-nummer als het getrokken JOKER-nummer overeenkomen met alle cijfers. Het JOKER-spel kost 2 CHF.