Gelukscijfer berekenen via de numerologie strategie

Getallen beheersen, zonder dat je het waarschijnlijk zelf weet, je leven. Zo ook in de veel en al eerder besproken strategie van de kans- en geluksspelen. Zo is er de numerologie strategie die uitgaat van het gebruik van een getal (of getallen) dat of die een belangrijke betekenis heeft of heeft gehad in je leven. Via deze strategie kun je dus je geluksgetal achterhalen. Als je maar uitgaat van het feit dat een getal een bepaalde, positieve, associatie bij je oproept. Je kan denken aan je BSN nummer, je huisnummer, de geboortedatum van een van je kinderen of een getal waar je vaker geluk mee hebt gehad.

Koop online loten voor ruim 40 internationale loterijen

Koop online een lot en win prijzen tot aan 190 miljoen euro. Wat is jou geluksgetal(len)? Deel het met ons in de comments onderaan deze pagina. Dank je wel 🙂

Colorful lucky lottery numbers on the blue background. 3D rendering

Hoe werkt denumerologie strategie en het geluksgetal?

Dergelijke getallen bestaan uit meerdere cijfers, het is in deze strategie in ieder geval de bedoeling deze meerdere cijfers terug te brengen naar 1. Vervolgens kun je deze getallengebruiken voor kansspelen. Hoe gaat dat in zijn werk? Hoe zou je bijvoorbeeld lottogetallen met het geluksgetal kunnen maken?

Stel jouw geluksgetal is 8 (hoe je dat eventueel kunt bepalen vertel ik later), maar laten we er nu vanuit gaan dat je geluksgetal 8 is (bijvoorbeeld de leeftijd van je dochter). Zo zijn er verschillende getallen te bedenken waarbij de afzonderlijke cijfers bij elkaar opgeteld ook 8 zijn. Zo is het mogelijk om in dit geval geval de getallen 44 (4+4=8), 35 (3+5=8), 17 (1+7=8) te gebruiken.

Ok, hoor ik je denken, dat is allemaal heel erg duidelijk maar hoe kan ik dan mijn geluksgetal vinden? Laten we bijvoorbeeld mijn geboortedatum als uitgangspunt nemen, dat is in dit geval 1 januari 1969, dus, in cijfers uitgeschreven 01-01-1967. Die reeks aan getallen tel je vervolgens bij elkaar op. In dit specifieke geval dus 1+1+1+9+6+7=25. Maar dit zijn ook nog twee cijfers, dus deze twee tellen we ook weer bij elkaar op. In mijn geval is mijn geluksgetal dus 7.

Als ik dat eenmaal weet kan ik op de eerder besproken manier ‘mijn’ geluksgetal bepalen om zo een loterij te spelen.

Eigenschappen getallen

De holistische getallen geven een gevoel bij een cijfer haar positieve en negatieve kenmerken. Welk getal past bij jou en is daarmee jouw geluksgetal?

  • Het getal 1 is een teken van bewustzijn. De positieve eigenschappen van 1 zijn zelfverzekerdheid en besluitvaardigheid
  • Het getal 2 is een zintuiglijk getal. De positieve eigenschappen van 2 zijn gezelligheid en sfeervol.
  • Het getal 3 is een emotioneel getal. De positieve eigenschappen van 3 zijn creativiteit.
  • Het getal 4 is fysiek een sterk getal. De positieve eigenschappen van 4 zijn sterk en praktisch.
  • Het getal 5 is instinctief. De positieve eigenschap van 5 zijn slim.
    Getal 6 is universeel. de eigenschap is controle.
  • 7 staat voor het mentale/rationele.
  • 8 geeft kracht.
  • Het getal 9 staat voor collectief. De positieve eigenschappen van 9 zijn eenheid en samen.