Lottery Club Belgie

Waarom zou je lid worden van de Lottery Club? 5 redenen!

Ooit gehoord van de Lottery Club? Dit misschien wel één van de meest gezellig en warme clubs van heel België. Het is dan ook niet zo vreemd dat er bij deze club meer dan 325.000 leden zijn. En het leukste is: iedereen mag lid worden van de Lottery Club of je nu een fanatieke speler bent of juist helemaal niet. Iedere maand opnieuw is het groot feest en wordt er van alles georganiseerd. Zo worden er geweldige cadeaus weggegeven en organiseert deze club de meest exclusieve en gezellige evenementen. En alsof dat nog niet genoeg is, worden er ook nog eens gratis krasbiljetten uitgedeeld. Dat is namelijk dé manier van de Lottery Club om hun trouwe Belgische leden te belonen voor hun loyaliteit. En weet je wat misschien nog wel het allermooiste is van deze club? Je kunt volledig gratis lid worden! Wil je nog meer redenen horen waarom je lid zou moeten worden van deze geweldige club? We geven je er vijf!

Welkomstgeschenk Lottery Club

Zodra je jezelf hebt aangemeld als lid van de Lottery Club word je direct beloond voor deze beslissing. Als nieuw lid krijg ja namelijk een welkomstgeschenk. Dit is een gratis Win For Life kraslot ter waarde van drie euro. Wie weet win jij een gigantische prijs met dit kraslot en is het meteen raak. Win je niets? Niet getreurd, je krijg in de toekomst nog meer dan genoeg kansen om leuke geldbedragen te winnen.!

Lidkaart

Wanneer je lid wordt van de Lottery Club levert dat niet alleen voordeel bij deze club zelf op. Natuurlijk gelden de meeste voordelen voor de Nationale Loterij zelf. Maar dat is niet het enige. De Lottery Club heeft namelijk contact en overeenkomsten met tal van bedrijven en organisaties in heel België. Daardoor heb je recht op korting bij heel veel verschillende winkels. Het enige wat je moet doen is je lidkaart laten zien of het nummer van je lidkaart in te voeren en je krijgt direct korting! Op de website van de Lottery Club zelf kun je direct zien waar je allemaal korting kunt krijgen met je lidkaart!

Cadeaus!

Ook als je niets wint, val je bij de Lottery Club met je neus in de boter. Iedere maand opnieuw worden er namelijk heel veel prijzen weggegeven. In de maandelijkse nieuwsbrief staan namelijk tal van verrassingen die jij als lid kunt claimen. Daarbij kun je denken aan gigantische kortingen of waardebonnen voor bepaalde winkels. Of wat dacht je van gratis leuke gadgets krijgen of voor niets spelletjes kunnen spelen van de Nationale Loterij.

Win de leukste prijzen

Nog zoiets waar je gigantisch veel mee kunt winnen. Speciaal voor haar leden organiseert de Lottery Club met grote regelmaat een zogeheten VIP wedstrijd. Hier kunnen alle leden aan mee doen. De prijzen die met deze wedstrijden zijn te winnen, zijn vooral heel leuk. Denk bijvoorbeeld aan kaartjes voor een leuke voetbalmatch of tickets voor een concert van je favoriete artiest.

Goede doelen

Als lid van de Lottery Club ben jijzelf niet de enige die veel voordeel beleeft. Je werkt namelijk ook mee aan het steunen van goede doelen. De Nationale Loterij steunt namelijk heel veel goede doelen en natuurlijk werkt de Lottery Club daaraan mee met heel veel leuke acties. Je ontvangt dus zelf heel veel gratis cadeaus, kunt meespelen met de leukste spellen en je steunt ook nog eens het goede doel. Wat wil je nog meer?