Lottosend review

Wat is Lottosend? Er zijn een aantal online loterij messenger services waaronder Icelotto en TheLotter die op, over het algemeen, een eenvoudige manier mensen laat meedoen aan de grootste en meest populaire loterijen ter wereld. Een van deze services is Lottosend. Lottosend biedt een vrij eenvoudige en betrouwbare manier biedt voor het deelnemen aan de grootste loterijen ter wereld. Je kan hierbij denken aan namen zoals de Amerikaanse Powerball loterij en de Mega Millions loterij.

Open account Lottosend

lottosend review

Wat zijn de dienste van Lottosend?

De diensten van Lottosend omvat onder andere het samenbrengen en beschikbaar stellen voor een groot publiek van loterijen met een bekende en prima reputatie. Uit deze loterijen kun je, wanneer je wil gaan spelen zelf een keuze maken via de site van Lottosend. Je kunt dan zelf je favoriete nummers kiezen of gebruik maken van het zogenaamde ‘QuickPick’ systeem, hierbij kiest het systeem zelf, geheel willekeurig, jouw geluksnummers. Lottosend verzorgt verder de aanschaf van jouw loten.

Heb je een keuze gemaakt op de website en deze geactiveerd dan worden de lokale agenten van Lottosend geïnformeerd en kopen zij jouw loten bij officieel verkooppunten. Binnen enkele dagen daarna ontvang je een gescande kopie van jouw lotto in jouw account op de website van Lottosend. De medewerkers van Lottosend bestaan uit mensen die een heel breed pakket aan vaardigheden hebben wat zij ten goede laten komen aan het werken voor Lottosend en voor jou. Je moet dan denken aan jarenlange ervaring in de internetmarketing van online producten, lotto gaming en technologie.

In ieder geval wil Lottosend deelnemers over de hele wereld de gelegenheid bieden om deel te nemen aan de meest populaire en bekende loterijen ter wereld. En dat gewoon vanuit je huiskamer lekker in je luie stoel vanaf je mobiele telefoon, tablet of computer.

Een wereldwijde, online, loterijdienst waaraan je op een heel eenvoudige en leuke manier aan kunt deelnemen is Lottosend. Lottosend biedt je de mogelijkheid om deel te nemen aan de allergrootste en meest populaire officiële gelicentieerd loterijspelen ter wereld. Hier komen namen voorbij zoals de Amerikaanse Powerball, EuroMillions, Mega Millions en echt nog heel veel meer!

Hoe werkt mee doen met Lottosend?

Je kiest allereerst online je loterijspel en geluksgetallen. Dit laatste kun je handmatig doen of door gebruik te maken van de zogenaamde ‘Quick Pick’. Gebruik je ‘Quick Pick’ dan wordt er automatisch een reeks willekeurige getallen voor je gekozen. Via de site van Lottosen wordt er dan heel officieel in jouw naam biljet aangekocht. Vervolgens ontvangt een van de medewerker van Lottosen jouw bestelling en gaat hiermee naar het dichtstbijzijnde verkooppunt van de betreffende loterijbiljetten en koopt in jouw naam een biljet met de door jouw gekozen getallen.

En wat gebeurt er dan?
Das leuk zien we je denken, maar wat gebeurt er vervolgens met dat biljet? Is dat betreffende biljet eenmaal aangekocht dan wordt dit door een medewerker van Lottosend ingescand en geupload in jouw Mijn Lottosend omgeving. Het biljet en de eventuele winst is ook echt van jou, daar kun je zeker van zijn.

En de winnaar is?
Is de trekking van de betreffende loterij geweest en zijn de officiële resultaten bekend gemaakt dan kijken de mensen van Lottosend direct of je in de prijzen valt. Ben je de winnaar van de jackpot, je weet maar nooit, dan wordt er direct contact met je opgenomen op je van het goede nieuws op de hoogte te brengen! Ben je de gelukkige winnaar van een tweede prijs dan wordt deze direct overgemaakt naar je Lottosend account zodat je er direct over kunt beschikken. Lottosend is zeker het proberen waard.