Lottery.com benoemt nieuwe accountants

De in problemen verkerende loterij makelaar Lottery.com heeft aangekondigd de benoeming van Yusufali & Associates LLC als haar nieuwe onafhankelijke accountantskantoor.

Na het ontslag van Lottery.com’s vorige onafhankelijke accountants Armanino LLP, zal het portaal nu werken met Yusufali & Associates LLC, die elk kwartaal financiële controles en jaarlijkse audits voor het bedrijf zal uitvoeren.

Veel van de problemen van het bedrijf komen voort uit het feit dat Lottery.com, na het ontslaan van haar president en CFO na het ontdekken van gevallen van niet-naleving van staats-en federale wetten, ontdekte dat het bedrijf de cash holdings werden overschat met $ 30m.

Lottery.com kon lonen niet betalen

Het bedrijf kreeg het nog moeilijker toen het zei dat het niet in staat was de lonen van de werknemers te betalen. Het gaf in een SEC filing toe dat het per 29 juli 2022 425.000 dollar aan uitstaande loonverplichtingen verschuldigd was.

In een poging om haar situatie te verbeteren, probeerde het bedrijf onlangs financiering te krijgen van een bedrijf dat bekend staat als Woodford Eurasia, een dochteronderneming van investeringsfirma United International Holdings Netherlands BV.

Plaats een reactie