Allwyn ontvangt loterij licentie voor de Britse Nationale Loterij vanaf februari 2024

Allwyn heeft officieel een vierde vergunning gekregen om de Nationale Loterij vanaf februari 2024 voor tien jaar te exploiteren. Allwyn heeft officieel een vierde vergunning gekregen om de Engelse Nationale Loterij vanaf februari 2024 voor tien jaar te exploiteren. De formele uitspraak van vandaag door de UK Gambling Commission markeert het begin van de overgang naar een grotere, betere en veiligere nationale loterij.

Onder leiding van Allwyn wordt verwacht dat de omzetgroei meer dan zal verdubbelen ten opzichte van de fondsen die zijn toegewezen aan goede doelen in het VK. De Toekomstige Nationale Loterij zal worden gebouwd op een geavanceerd technologieplatform dat de spelersbescherming de komende 10 jaar en daarna zal verbeteren.

Allwyn runt de Britse Nationale Loterij vanaf februari 2024

De plannen van Allwyn zullen de manier waarop de Nationale Loterij werkt veranderen en verbeteren; ze zullen zorgen voor meer efficiëntie, het gemak en de toegankelijkheid van deelname aanzienlijk verbeteren, technologie gebruiken om spelers te beschermen tegen gokschade en een nieuwe en opwindende manier van spelen bieden. Allwyn zal in retailers investeren om het herstel en de transformatie van winkelstraten in het hele land te ondersteunen. Samen met strategische partners Scientific Games en Vodafone zal Allwyn zich ook richten op het werken met lokale MKB-bedrijven bij al haar activiteiten ter ondersteuning van de ontwikkeling van Britse toeleveringsketens van wereldklasse.

Plaats een reactie