Femke uit IJsselstein wint 244.000 euro bij Miljoenenjacht

Femke werkt in de kinderopvang en heeft zelf twee kinderen van 11 en 14 jaar. Ze zat rustig op de bank te relaxen toen Winston haar kwam verrassen in het huis. Ze keek niet naar Miljoenenjacht, dus ze wist niet hoeveel ze gewonnen had. Op de vraag of ze nog wensen had, antwoordde ze: “Alles moet opnieuw geschilderd worden, we willen heel graag op vakantie.” Ze was helemaal overdonderd toen Winston aankondigde dat ze maar liefst 244.000 euro had gewonnen. kan dat?!”

Winston feliciteerde haar met het winnen van de prijs, en samen gingen ze op pad om de buren te verrassen die in dezelfde postcode aan het spelen waren. Femke kreeg het geld omdat Matthijs uit Grave het won in de finale van Miljoenenjacht. Deelnemers aan de postcodeloterij wonnen thuis hetzelfde bedrag. Femke uit IJsselstein was deze keer de gelukkige. Ze laat haar buren samen winnen. Het geld wordt verdeeld onder iedereen die meedoet aan de postcode Loterij met postcode 3402 ZH (Topaashof). In totaal zijn er 9 bewoners. Het bedrag dat ze wonnen varieerde van € 18.769 tot € 37.538, afhankelijk van het aantal loten dat ze gebruikten in de postcodeloterij.

Over “Postcode Loterij Miljoenenjacht”

In de Postcode Loterij Miljoenenjacht strijden tien Nederlandse gemeenten, met vijftig deelnemers per rubriek, om diverse prijzen. Eén deelnemer aan de postcodeloterij maakt kans de studio te verlaten en miljonair te worden. In de finale spelen de deelnemers het “Gouden Kofferspel” aan een tafel naast Linda de Mol en kunnen met het spel tot € 5 miljoen aan prijzengeld winnen.

Plaats een reactie