Luckey day speler wint € 1.350.000

Sandra in Bleiswijk’s Primera verkoopt een Lucky Day-ticket ter waarde van € 1.350.000.

Op maandag 12 september 2022 hield de Nederlandse Loterij een Lucky Day-trekking waarbij 1,35 miljoen werd toegekend. De prijs werd uitgereikt aan een winnaar die met 10 loten speelde en alle 10 de getallen correct voorspelde. Het kaartje is gekocht bij Primera Sandra te Bleiswijk. De Nederlandse Loterij levert een aanzienlijk deel van haar inkomsten aan de Nederlandse overheid. dit omvat kansspelbelastingen die door spelers worden betaald. In 2021 bedroeg dit 2,46 miljard dollar.

Donatie Lucky day

Daarnaast doneert de loterij geld aan 18 goede doelen die zich richten op gezondheid, beweging en welzijn. Ook doneert het geld aan NOC*NSF, een organisatie die de Nederlandse sport ondersteunt. Ten slotte wordt een klein bedrag verstrekt aan het ministerie van Financiën.

Winnaars worden verzocht zich vóór ontvangst van hun prijzengeld te melden bij de Nederlandse Loterij zodat hun loten kunnen worden gecontroleerd.

De Nederlandse Loterij geeft om de privacy van hun winnaars, dus ze onthullen geen informatie over hen. 29% kansspelbelasting wordt van de prijs verwijderd voordat deze als bruto wordt beschouwd

Plaats een reactie