Grootste loterijgeldprijs Powerball jackpot is gevallen

Iemand die een lot kocht in Zuid-Californië won de grootste loterij-jackpot ooit. Ze wonnen $ 2,04 miljard, de grootste Powerball-jackpot ooit. De trekking werd van de ene op de andere dag uitgesteld omdat de jackpot $ 2,04 miljard groot was.

Ambtenaren van Californië verklaren dat het winnende ticket van $ 2,04 Miljard is gekocht bij Joe’s Service Center op West Woodbury Road in Altadena, Los Angeles County. Als de winnaar dat bedrag in één keer ontvangt, zoals de meeste doen, betaalt hij ongeveer $ 600 na belastingen.

Wie verkocht de winnende powerball ticket?

Powerball.com verstrekte informatie dat één winnaar alle zes nummers op hun ticket overeenkwam. Een California Joe’s Service Center verkocht het winnende Powerball-ticket, volgens de Multi-State Lottery Association. Hoewel deze persoon een kans van 1 op 292,2 miljoen had om te winnen, is het waarschijnlijker dat meerdere mensen met alle zes de getallen overeenkomen.

De Bay Area zag ook wat geluk door de straten trekken. Een kaartje met vijf van de vijf nummers, exclusief de Powerball, werd verkocht op de 1001 Castro Street Market in San Francisco. Het winnende lot zou de koper $ 1.149.661 opleveren – wat veel minder is dan de gemiddelde prijs van een huis in het Castro-district. Redfin schat die prijs op $ 1,33 miljoen.

Plaats een reactie