SuperEnaLotto Jackpot van €371 Miljoen is gevallen

Na bijna twee jaar zonder een winnaar, werd de SuperEnaLotto jackpot eindelijk gewonnen op donderdag 16 februari. Het was de grootste jackpot winst ooit voor de Italiaanse lotto SuperEnaLotto, en was €371 miljoen waard.

Slechts één ticket kwam overeen met alle zes hoofdgetallen. Het winnende lot bestond uit 90 aandelen die werden verdeeld en verkocht over het hele land.

wat waren de winnende superenalotto cijfers?

De winnende nummers op donderdag 16 februari waren als volgt:

1, 38, 47, 52, 56 en 66. De Jolly was 72 en de SuperStar 23.

Resultaten kunnen worden gevonden op de SuperEnaLotto om een volledige prijs verdeling te krijgen.

Van alle Italiaanse gebieden; Campania bleek de gelukkigste regio te zijn, met 14 aandelen van de 90. Er waren negen aandelen in Friuli Venezia-Giulia, Sicilië en Calabrië, en zeven aandelen in Lazio, Lombardije, Marche en Puglia. Elders werden vier aandelen verkocht in Ligurië, Piemonte en Emilia-Romagna, drie aandelen in Toscane, twee aandelen in Veneto en Abruzzo, en één aandeel elk in Tretino Alto Adige en Umbrië.

De 90 gelukkige spelers ontvingen meer dan 4 miljoen euro. Zij hebben vanaf de trekkingsdatum 90 dagen de tijd om hun prijzen te innen.

Ongeveer € 74 miljoen van het totaal van € 371 miljoen zal terugkeren naar de staatskas als gevolg van 20% belasting betaald in de richting van de loterij jackpots in Italië.

Grootste Winst in SuperEnaLotto Geschiedenis

De laatste SuperEnaLotto rolde over sinds 2021, dat is bijna drie jaar van rollovers!

Een jaar later, ging het voorbij het record voor de grootste winst van SuperEnaLotto in de geschiedenis, dat was een totaal van €209 miljoen. Dat record werd bereikt in augustus 2019.

Plaats een reactie