Man uit Sittard wint 1 miljoen met 3 loten van de Postcode loterij

Een inwoner van Sittard heeft de enige winnende postcode, 6131EZ, in drie kaartjes ingevuld. Deze bewoner won een miljoen euro met de Sittardse Postcode Loterij.

Tijdens drie nachtmerrieachtige nachten, bekend als de Miljoenennacht, betaalde Gaston Starreveld hem een ​​cheque die hij in die tijd had gewonnen. De enige die met drie tickets speelde, ontving 333.333 euro per ticket.

Aanvankelijk verward door de hoge kosten, noemde de man zichzelf Frank bij naam. Hij kon niet geloven hoeveel geld hem was in rekening gebracht. Ik geniet van mijn werk, maar misschien moet ik binnenkort minder uren gaan werken. En ik wil graag nieuwe ramen voor mijn appartement.

Sittard heeft meerdere grote geldprijzen uitgedeeld. In jaar zes van de Kanjerprijs won een reeks bewoners op de hoek van de Heinseweg een jackpot van bijna 22 miljoen dollar. Dit was de eerste keer dat dit gebeurde in Sittard.

In september viel de PostcodeStraatprijs in Sittard. Het had die maand veertien winnaars. In de Postcode Loterij nog geen jaar geleden kregen bewoners van de Margrietlaan in Sittard een prijs. Hierdoor konden ze 250.000 verdelen.

Plaats een reactie